ENTERTAINMENT

Τριαντάφυλλος για τον κακοποιητή της βαφτιστήρας του: Μείνε μακριά της

«Χαλάρωσε, μείνε στο σπίτι με τη μαμά σου και τον μπαμπά σου» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Δημοσίευση ΔΕΚ 20, 2022
Τριαντάφυλλος για τον κακοποιητή της βαφτιστήρας του: Μείνε μακριά της

Ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από την άγρια κακοποιημένη βαφτιστήρα του, Χριστίνα Σωτηρίου και όπως γνωστοποίησε η άτυχη κοπέλα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτοντας τον ξυλοδαρμό της νεαρής κοπέλας έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η Χριστίνα, το κοριτσάκι που έχω βαφτίσει και δυστυχώς είναι άλλο ένα κορίτσι που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και γλίτωσε από θαύμα τον θάνατο από τον δήθεν ιππότη της Ρόδου, το αγόρι της. Τέτοια αγάπη να τη βράσω απλά… Και ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, πρέπει να γίνει κάτι τελικά στη χώρα μας».

Η Χριστίνα Σωτηρίου, με τη σειρά της, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» από τη Ρόδο και στο πλατό βρισκόταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε για το θέμα. Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 33χρονο σύντροφό της και αποκάλυψε πώς κατάφερε να ενεργοποιήσει το κουμπί πανικού και τελικά να σωθεί, με τον πρώην σύντροφό της να καταδικάζεται με αναστολή, για την επίθεση. Μάλιστα του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάζει την πρώην σύντροφό του.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 535 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb