ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πες μου το ζώδιό σου για να σου πω τι σε περιμένει & πού θα κάνεις χριστουγεννιάτικες γνωριμίες

Ξέρουμε που θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό
AstroGirl
Δημοσίευση ΔΕΚ 19, 2022
Πες μου το ζώδιό σου για να σου πω τι σε περιμένει & πού θα κάνεις χριστουγεννιάτικες γνωριμίες

Πού ξέρεις, τώρα έχεις έναν καλό λόγο για να βγεις έξω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Εκτός από την επανασύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας, ανανεώνεστε με μια φρέσκια αίσθηση ελπίδας και πνευματικότητας. Τα όνειρά σας είναι ζωντανά και η διαίσθησή σας, σας οδηγεί προς το πεπρωμένο σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε την αποστολή της ψυχής σας καθώς και την κληρονομιά σας στον κόσμο. Το ταίρι σας, σας περιμένει στο επόμενο τραπέζωμα.

ΤΑΥΡΟΣ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξερευνάτε άλλους ορίζοντες στις στενές συνεργασίες σας. Μπορεί να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε τις θετικές και αρνητικές επιρροές που απορρέουν από το εκτεταμένο δίκτυό σας. Το ταίρι σας είναι ήδη εδώ, γύρω σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν μη τι άλλο, η έλλειψη αρμονίας μέσα σε μια σχέση θα αλλάξει την αντίληψή σας με τρόπους που δεν περιμένατε. Αυτό θα μπορούσε να αφορά μια επαγγελματική διαδρομή που σας ενδιαφέρει να ακολουθήσετε ή μια αυθεντία με την οποία συνεργάζεστε ή/και αναφέρεστε. Το καλό είναι ότι παίρνετε πίσω το δημιουργικό σας mojo, οπότε κάντε τα μαγικά σας - και το ταίρι σας, σας περιμένει στο ντελικατέσεν δίπλα στα κρασιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δεκέμβρης σου δίνει κάτι να πιστέψεις, Καρκίνε. Η εποχή, όχι μόνο θα ανοίξει νέες πόρτες ευκαιριών, αλλά και θα στολίσει ξανά τη φαντασία σας με χρώμα. Εάν έχετε παραμελήσει την υγεία σας και μέντε πολύ σε χώρο εργασίας, ήρθε η ώρα να τσεκάρετε στα διπλανά γραφεία... και να δείτε με άλλο μάτι τους συναδέλφους στο πάρτυ της εταιρείας.

ΛΕΩΝ

Εάν σας λείπει η ελπίδα όταν πρόκειται για μια προσωπική ή επαγγελματική ένωση, η μαγεία αποκαθίσταται και τα όνειρά σας παίρνουν φωτιa. Το ταίρι σας είναι σε ένα ρεβεγιόν - είτε είναι των φίλων σας είτε το οικογενειακό - μπορεί να είναι επίσης ο ντιτζέι ή ο μάγειρας. Ανοίξτε καλά τις κεραίες σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μόνος τρόπος για να βρείτε την ευδαιμονία σας είναι επιλέγοντας συνειδητά να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας! Εάν υπάρχει έλλειψη ισορροπίας όσον αφορά την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, αυτές οι ενέργειες επιζητούν την προσοχή σας στο τέλος του μήνα. Χριστουγεννιάτικες γνωριμίες είναι στο παιχνίδι και συγκεκριμένα, όταν βγείτε την παραμονή.

ΖΥΓΟΣ

Εκτός από την επιθυμία να εκτοξεύσετε ένα χαμό, έναν καταιγισμό ιδεών, να κοινωνικοποιηθείτε, θα μπορούσατε επίσης να νιώθετε τη διάθεση να κάνετε ένα αυτοσχέδιο ταξίδι με το αυτοκίνητο. Και εκεί σε μια κοινή παρέα κάποιος/α θα σας κάνει να δείτε ξανά τη ζωή πιο κεφάτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρύψτε την πιστωτική σας κάρτα, Σκορπιοί! Όλοι γνωρίζουν τι είστε ικανοί να κάνετε όταν έχετε χρήματα στην τράπεζα και αυτή η επικίνδυνη συμπεριφορά τείνει να πολλαπλασιάζεται κατά τις περιόδους διακοπών. Όμως είναι σωστό να πούμε πως κατά τη διάρκεια αυτών των εξορμήσεων κάποιος θα σας τραβήξει την προσοχή - κάποιος στο ταμείο, ο διπλανός πελάτης στο κατάστημα; Για δείτε...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ομολογουμένως, ο Άρης συνεχίζει να είναι ανάδρομος στους Διδύμους, κάτι που μπορεί να προκαλέσει καβγάδες και έντονες συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Ο Ποσειδώνας προσθέτει ένα στρώμα φθοράς στα θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι και τα εσωτερικά θεμέλιά σας - κάποια σχέση όμως θα περάσει δια πυρός και σιδήρου και θα τα καταφέρει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος των γενεθλίων σας δεν ξεκινά πριν από το χειμερινό ηλιοστάσιο και ο κόσμος σας δίνει το πράσινο φως για μικρές αλλαγές. Κάτι που επηρεάζει τα πάντα, από τις καθημερινές σας εμπνεύσεις μέχρι τις δημιουργικές σας σκέψεις είναι οι υποχρεώσεις σας. Το ταίρι σας, σας περιμένει στο επόμενο μπαρ ή εστιατόριο που θα πάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Άλλοι από εσάς μπορεί να δώσουν προτεραιότητα στο ξεφάντωμα και θα δικτυωθούν και άλλοι θα δώσουν προτεραιότητα της ξεκούρασης. Θα είστε έτοιμοι για έναν υπνάκο μόλις κυλήσει η εποχή του Αιγόκερω, κάτι που ισοδυναμεί με την περίοδο χειμερίας νάρκης. Όσο για τις νέες γνωριμίες, σας περιμένουν σε κάποια άκυρα μέρη, όπως όταν πάτε να αγοράσετε δώρα για τα βαφτιστήρια!

ΙΧΘΕΙΣ

Πέραν του γεγονότος ότι ο ουράνιος κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, επιστρέφει, μπαίνετε κι εσείς στο παιχνίδι με μια απίστευτη αίσθηση εξουσίας. Πώς μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα; Εάν νιώθετε έμπνευση να ρισκάρετε στην επαγγελματική σας ζωή, αφήστε τα πάθη και τη διαίσθησή σας να είναι ο οδηγός σας - και μόλις βγείτε από το καβούκι σας, τσουπ, στην άλλη γωνία, ένας φίλος φίλου σας χαμογελά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 59 / position2: 533
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb