ENTERTAINMENT

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ξεκαθάρισε τους λόγους που το «Έτερος Εγώ» δεν μπήκε στο Netflix

«Το συνεργείο, η παραγωγή και ο σκηνοθέτης, είναι σχεδόν εφάμιλλοι και καλύτεροι του Netflix, για εμένα» ανέφερε ο ηθοποιός

Δημοσίευση ΔΕΚ 13, 2022
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ξεκαθάρισε τους λόγους που το «Έτερος Εγώ» δεν μπήκε στο Netflix

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι το «Έτερος Εγώ» δεν κατάφερε να μπει στο Netflix. Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Maestro στη διεθνούς φήμης streaming πλατφόρμα, ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της τριλογίας του Σωτήρη Τσαφούλια, μίλησε σχετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η είδηση ότι η δημοφιλής σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα βρεθεί στο Netflix άλλωστε, ήταν που έκανε πολλούς να θυμηθούν το «Έτερος Εγώ», που βρέθηκε ένα βήμα πριν την είσοδο του στην πλατφόρμα streaming. Σε ερώτηση των ρεπόρτερ, για τους λόγους που αυτό τελικά δεν είχε γίνει εφικτό, κλήθηκε να απαντήσει ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης.

«Είναι θέμα παραγωγής που δεν πήγε», ενώ σε ερώτηση για το εάν έφταιγε ο ήχος και απαντώντας στις φήμες που τόνιζαν πως δεν είχε φτάσει τα standards του Netflix απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν νομίζω. Νομίζω αλλού ήταν το παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν στο τεχνικό κομμάτι, γιατί και το συνεργείο αλλά και η παραγωγή, όπως και ο σκηνοθέτης του "Έτερος Εγώ", είναι σχεδόν εφάμιλλοι και καλύτεροι του Netflix, για εμένα» ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 340 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb