ENTERTAINMENT

Ποια διάσημη χριστουγεννιάτικη ταινία επιστρέφει το 2023;

Διέρρευσε η πληροφορία!
Από το NEWSROOM
Ποια διάσημη χριστουγεννιάτικη ταινία επιστρέφει το 2023;

Ένα σίκουελ της συγκινητικής χριστουγεννιάτικης ταινίας The Holiday, που κυκλοφόρησε πριν από 17 χρόνια, φαίνεται ότι είναι στα σκαριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πρεμιέρα του το 2006, η rom-com The Holiday, με την αίσθηση της καλής διάθεσης που αφήνει, έχει γίνει ένα εποχιακό αγαπημένο.

Στη μεγάλη επιτυχία του box office πρωταγωνίστησαν οι Cameron Diaz, Kate Winslet, Jack Black & Jude Law και πολλοί θαυμαστές της ταινίας, αναρωτιούνται τι μπορεί να συνέβη μεταξύ της Amanda (Cameron) και του Graham (Jude) και της Iris (Kate) και του Miles (Jack) 17 χρόνια μετά.

Το καστ της αρχικής ταινίας φέρεται να σχεδιάζει να επανενταχθεί για να γυρίσει ένα σίκουελ 17 χρόνια μετά το πρωτότυπο το επόμενο έτος, οπότε οι θαυμαστές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Cameron, 50, η Kate, 47, ο Jude, 49 και ο Jack, 53, φέρεται να έχουν δηλώσει συμμετοχή για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της συνέχειας της επιτυχημένης ταινίας το επόμενο έτος – σύμφωνα με πηγές.

Η πηγή συμπλήρωσε στην The Sun: «Το σχέδιο είναι να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε σκηνές τον επόμενο χρόνο, κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη, αλλά οι κύριοι πρωταγωνιστές είναι όλοι σε ετοιμότητα. «Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του είδους της και εξακολουθούν να απολαμβάνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο – είναι απολύτως λογικό να ξαναεπισκεφτούμε αυτούς τους χαρακτήρες και να ανακαλύψουμε τι απέγινε η ζωή τους αφού συνδέθηκαν. Θα είναι αστείο, συγκινητικό και συγκινητικό – ακριβώς αυτό που θέλουν όλοι για τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 137 / position2: 625
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb