ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Παγωμένο Φεγγάρι: Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Ψυχραιμία και το`χουμε
AstroGirl
Παγωμένο Φεγγάρι: Πώς επηρεάζει τα ζώδια
Φωτογραφία από Griffin Wooldridge

Είναι βέβαιο ότι θα αισθάνεστε ανήσυχοι σήμερα, οπότε το να κάνετε διαφορετικές εργασίες και δραστηριότητες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διοχετεύσετε τυχόν υπερβολική ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως όλα τα ονόματα των πανσέληνων προέρχονται από τους ιθαγενείς της Βορείου Αμερικής, έτσι κι αυτό προέρχεται από τη φυλή Μόχοκ, επειδή τον Δεκέμβριο η θερμοκρασία πέφτει κατακόρυφα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα -ειδικά στο Βόρειο Ημισφαίριο-, οπότε σηματοδοτείται στη φύση η έλευση του χειμώνα.

Η ψυχρή πανσέληνος ή παγωμένο φεγγάρι, διαλέγεις εσύ ποια ονομασία προτιμάς, θα φωτίσει τον βραδινό ουρανό δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, τις ιδέες και την περιέργεια σε κάθε γενέθλιο χάρτη κάθε ζωδίου.

Δεδομένου ότι αυτή η σελήνη θα είναι ακριβώς σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη, έναν παραδοσιακά προκλητικό πλανήτη, αυτή η πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα τονίσει τη σύγκροuση, τον θυμό και την αντιπαράθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα δεν είναι μόνο μια καλή στιγμή για να επιλέξετε τις μάχες σας με σύνεση, αλλά σκεφτείτε αν αξίζει ή όχι να συμμετάσχετε συνολικά σε αυτές τις μάχες. Το να κερδίσεις μια έντονη συζήτηση μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, αλλά τι κέρδισες πραγματικά;

Δεδομένου ότι ο Άρης είναι προς το παρόν ανάδρομος στο ζώδιο του Ερμή, οι λέξεις είναι το κύριο όπλο, αλλά πιθανότατα δε θα παλεύετε δίκαια. Να έχετε υπόψη σας τι λέτε αυτήν την ημέρα, γιατί είναι βέβαιο ότι θα προσθέσει περισσότερο λάδι στη φωτιa.

Είναι η τέλεια στιγμή για να κρατήσετε το μυαλό σας απασχολημένο με εργασίες για να μην κάνετε και πολλά ξεσπάσματα.

Δεν είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες υψηλής ταχύτητας, αφού ο ανάδρομος Άρης είναι στα μπούνια του. Αντίθετα, δοκιμάστε να γράφετε ημερολόγιο, να συμμετέχετε σε συζητήσεις που τονώνουν διανοητικά ή να διαβάζετε ένα βιβλίο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 300 / position2: 725
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb