CELEBS

Η Λίζα από το Λατρεμένοι μου γείτονες άλλαξε δουλειά, αλλά δεν ξέχασε τη μεγάλη της αγάπη

Η Σμαράγδα Καλημούκου μεγάλωσε και είναι ακόμα κουκλάρα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η Λίζα από το Λατρεμένοι μου γείτονες άλλαξε δουλειά, αλλά δεν ξέχασε τη μεγάλη της αγάπη
Pink Collage

Η Σμαράγδα Καλημούκου είναι η τηλεοπτική "Λίζα" που αγαπήσαμε το 2007 στη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι όμως, η πρώτη της εμφάνιση της 17χρονης τότε Σμαράγδας, δεν ήταν αυτή. 1,5 χρόνο πριν, είχε λάβει μέρος στο τηλεοπτικό σόου χορού "So you think you can dance", με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Η Σμαράγδα Καλημούκου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1990 και ασχολείται με το χορό από μικρή ηλικία, ενώ στο ριάλιτι "So you think you can dance" έφτασε πολύ κοντά στον τελικό. Την επόμενη χρονιά, της έγινε πρόταση από το Mega και συμμετείχε ως πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες" στο πλευρό του Δημήτρη Βλάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργάζεται μέχρι σήμερα στη σχολή χορού του Πάνου Μεταξόπουλου. 

Το 2017, ένα θλιβερό συμβάν της άλλαξε τη ζωή ...

Η Σμαράγδα Καλημούκου έχασε τη μητέρα της, το μεγαλύτερο στήριγμα της ζωής της. Αυτό το συμβάν, σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, τη στιγμάτισε. 

Η απώλεια της μητέρας της, την οδήγησε στο να πάρει βάρος. Αυτό, όμως, δεν την κατέβαλλε ποτέ. Συνέχισε να εργάζεται ως δασκάλα χορού που είναι κάτι που λατρεύει, αλλά εκμεταλλεύτηκε αυτή την αλλαγή στο σώμα και τη ζωή της, κάνοντας ένα νέο επαγγελματικό βήμα από το 2018.

Εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, εργάζεται ως plus size model με μεγάλη επιτυχία, ενώ έχει σταθερή συνεργασία με την εταιρεία XXLove, όπου προβάρει και φωτογραφίζεται με τα ρούχα τους αποκλειστικά για μεγάλα μεγέθη. 

Είναι μια κούκλα, με υπέροχο χυμώδες κορμί και φυσικά, με τέλειες γραμμές, αφού ο χορός είναι από τις πιο ωραίες γυμναστικές που δυναμώνει το σώμα!

Δείτε φωτογραφίες της σήμερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 199 / position2: 758
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb