Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Ευαγγελία Μουμούρη: «Πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό και γούνα»

Tην ημέρα που έκανε το σύμφωνο συμβίωσης ήταν ντεφορμέ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 07, 2022

Ευαγγελία Μουμούρη: «Πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό και γούνα»

Η Ευαγγελία Μουμούρη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που είχε κάνει με τον σύζυγό της, αλλά και τις συνεργασίες, από τις οποίες έχει περάσει.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]» και αρχικά, παραδέχτηκε πως για την ημερομηνία που έκανε το σύμφωνο συμβίωσης, συμβουλεύτηκε την Άση Μπήλιου.

«Μιλούσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη και κάτι λέγαμε με την Άση. Κάποια στιγμή της λέω "σκέφτομαι να κάνω σύμφωνο συμβίωσης". Μου λέει κι αυτή "να το κάνεις την τάδε ημερομηνία", οπότε λέω εντάξει, γιατί να μην το προφυλάξω;», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, στη συνέχεια, την ημέρα που έκανε το σύμφωνο συμβίωσης, πήγε στο δημαρχείο με μαγιό και γούνα.

«Είπαμε ότι τελικά, δεν θα γίνει την ημέρα εκείνη. Τσαντίστηκα κι εγώ με τον άνδρα μου και λέω "ας πάω κολυμβητήριο". Φοράω το μαγιό μου, μια φόρμα από κάτω και μια ψεύτικη γούνα, γιατί έκανε κρύο. Και μετά, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "λύθηκε το θέμα, σε δέκα λεπτά είμαι εκεί"», περιγράφει η ηθοποιός.

Τέλος, η Ευαγγελία Μουμούρη παραδέχτηκε ότι έχει πει «ναι» σε δουλειά μόνο και μόνο για την αμοιβή και στη συνέχεια, το μετάνιωσε πικρά.
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb