Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Αναστασία Τσιλιμπίου: Έδωσα μια λάθος απάντηση σε ένα τηλεπαιχνίδι και με έβγαλαν χαζή

«Ο κόσμος βρίσκει το παραμικρό για να πει κάτι κακό» ανέφερε


Δημοσίευση ΔΕΚ 06, 2022

Αναστασία Τσιλιμπίου: Έδωσα μια λάθος απάντηση σε ένα τηλεπαιχνίδι και με έβγαλαν χαζή

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή σε ηλικία μόλις 10 ετών, από τη συμμετοχή της στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου» μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν έπαιζε σε τουρκικές σειρές.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της σε τουρκικά σίριαλ, αλλά και τα όσα ακούει από το κοινό για την ίδια.

«Ήταν απίστευτη εμπειρία. Όσο ήμουν εκεί, έμαθα φωνήεντα που δεν υπάρχουν στην ελληνική γλώσσα. Αποστήθιζα τα λόγια μου. Όταν γύρισα, έμαθα τουρκικά. Έκατσα τουλάχιστον δύο χρόνια για να μάθω, αλλά τώρα πια δεν καταλαβαίνω τα πάντα 100%. Το νόημα πιάνω μόνο», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, είχε ακούσει διάφορα σχόλια για τη συμμετοχή της στη σειρά, αλλά έχει συνηθίσει στο να ακούει διάφορες κριτικές ως δημόσιο πρόσωπο.

«Όταν είμαστε δημόσια πρόσωπα, ερχόμαστε αντιμέτωποι και με άσχημες κριτικές, όχι μόνο με καλές. Είτε για το επάγγελμά μας ως ηθοποιοί, είτε για την εμφάνισή μας. Ο κόσμος βρίσκει το παραμικρό για να πει κάτι κακό. Για την τουρκική σειρά, είχα ακούσει διάφορα σχόλια, επειδή ήταν στη συγκεκριμένη χώρα. Ακόμα κι όταν πήγα σε ένα τηλεπαιχνίδι, επειδή έδωσα μια λάθος απάντηση, με έβγαλαν χαζή», εξήγησε.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb