Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Τζέιμς Φράνκο: Ο ηθοποιός βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα

Διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο


Δημοσίευση ΔΕΚ 05, 2022

Τζέιμς Φράνκο: Ο ηθοποιός βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα

Ο Τζέιμς Φράνκο δείχνει ανοιχτά την αδυναμία του στην Ελλάδα, μιας και με κάθε ευκαιρία φροντίζει να πραγματοποιεί το υπερατλαντικό αυτό ταξίδι. Λίγους μήνες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός φρόντισε αυτή τη φορά να διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός είχε απαθανατιστεί τον Οκτώβριο στο Θέατρο Άλσος, να παρακολουθεί τη ζωντανή εμφάνιση της Άννας Βίσση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός πήγε στο live με τη φίλη του, Κριστίν Κρόκος, ένα πρόσωπο πολύ κοντά στην Ελληνίδα τραγουδίστρια, μιας και έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία πολλών βίντεο κλιπ της.

Δύο μήνες αργότερα ο Φράνκο φαίνεται να λησμονεί όσα έζησε στην ελληνική πρωτεύουσα και αυτή τη φορά, βρέθηκε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης και η Μαλού Κυριακοπούλου.

Ο Χολιγουντιανός αστέρας διασκέδασε με την παρέα του με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα καμαρίνια για να φωτογραφηθεί μαζί με τους τραγουδιστές.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb