CELEBS

Το πιο hot ζευγάρι του Hollywood αρραβωνιάστηκε;

Οι φήμες ότι το νεαρό ζεύγος έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους σχεδόν επιβεβαιώθηκαν!
Από το NEWSROOM
Το πιο hot ζευγάρι του Hollywood αρραβωνιάστηκε;

Ο Tom Holland και η Zendaya έχουν τρελάνει τους θαυμαστές τους, αφού οι «αναφορές» για αρραβώνα άρχισαν να κυκλοφορούν στο Twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Τρίτη, ο λογαριασμός The Pop Hive έγραψε: "Ο Tom Holland και η Zendaya φέρονται να αρραβωνιάζονται!" Μαζί με μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του ζευγαριού να χαμογελά ο ένας στον άλλο. Ωστόσο, ο λογαριασμός με πάνω από 165.000 ακόλουθους, ο οποίος δεν έχει επαληθευτεί, δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το από πού προέρχονται αυτές οι "αναφορές".

Το tweet έχει πάνω από 490.000 likes τη στιγμή αυτής της δημοσίευσης μαζί με 42.3k retweets. «Ο Tom θα γίνει ο κύριος Zendaya τώρα», έγραψε ένας χρήστης. «Μα είναι τόσο κοντός», απάντησε ένας άλλος. Εκτός από τα tweets, δεν υπάρχουν αξιόπιστες πηγές ή άτομα που να έχουν επιβεβαιώσει τον αρραβώνα. Οι εικασίες γάμου φάνηκε να ξεκινούν την περασμένη εβδομάδα, αφού ένας εμπιστευτικός χρήστης του US Weekly είπε ότι φαίνονται «σοβαροί και μόνιμοι». Σύμφωνα με την πηγή, είναι και οι δύο «σε κατάσταση ηρεμίας» και σχεδιάζουν για ένα «πραγματικό μέλλον μαζί».

Δεν θα ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη αν το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και το άφηνε ιδιωτικό. Το 2021 ο Holland είπε στο GQ, ένα από τα μειονεκτήματα της φήμης τους είναι ότι η ιδιωτικότητα δεν είναι πλέον στον έλεγχό τους. «Μια στιγμή που νομίζεις ότι είναι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον είναι τώρα μια στιγμή που μοιράζεται με όλο τον κόσμο», είπε, προσθέτοντας, «κάπως νιώσαμε ότι μας κλέβουν την ιδιωτικότητά μας». Ο σταρ του Uncharted έχει επίσης ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να συζητήσει τη σχέση τους εκτός κι αν είναι κι εκείνη μπροστά. «Αυτή δεν είναι η ιστορία μου. Είναι η ιστορία μας. Και θα μιλήσουμε για το τι είναι όταν είμαστε έτοιμοι να το συζητήσουμε μαζί», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Holland έχει επίσης μοιραστεί την επιθυμία του να επιβραδύνει την καριέρα του στην υποκριτική με μια φράση που έγινε πρωτοσέλιδο παντού. «Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και να επικεντρωθώ στο να κάνω οικογένεια και να καταλάβω τι θέλω να κάνω έξω από αυτόν τον κόσμο», είπε στο PEOPLE το 2021.

Η απάντηση λοιπόν είναι - δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά αν το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο ... αν δεν μας το πουν οι ίδιοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 676 / position2: 1950
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb