Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Θυμάσαι τη Σμαράγδα από το «Εμείς κι Εμείς»; Σήμερα είναι ακόμα μια κούκλα

Δες πώς είναι και τι κάνει σήμερα η ηθοποιός Σμαράγδα Διαμαντίδου

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 02, 2022

Θυμάσαι τη Σμαράγδα από το «Εμείς κι Εμείς»; Σήμερα είναι ακόμα μια κούκλα
Photo Collage

Εάν έβλεπες φανατικά τη σειρά Εμείς κι Εμείς, τότε ξέρεις καλά για ποια μιλάμε!

Η παρέα από το Μετς, αποτελούνταν από το Στέλιο και τη Μαρία, τη Νατάσσα, το Μάκη, το Βασίλη και τις αδερφές Αντωνία και Σμαράγδα, που έφεραν και την ξαδέρφη τους από το Κιλκίς, την Πόντια Παρθένα.

Η Σμαράγδα Λαζαρίδου ήταν η κοπέλα του άνεργου ηθοποιού Βασίλη και ζούσε μαζί με αυτόν και την αδερφή της, στο διαμέρισμά τους στην περιοχή του Μετς, επάνω από το σπίτι της Μαρίας και του Στέλιου και κάτω από το σπίτι της Νατάσας.

Η Σμαράγδα ήταν η όμορφη και στιλάτη της παρέας και ενσαρκώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ηθοποιό Σμαράγδα Διαμαντίδου.

Image

Image

Σήμερα είναι 57 ετών και εξακολουθεί να είναι μια κούκλα! Δείτε πρόσφατες φωτογραφίες της από το προφίλ της στο Twitter!

Image

Image

 Image

201602081812340.9849 SMARAGDA DIAMANTIDOY 822016

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Σμαράγδα Διαμαντίδου γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1965 και εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Εμείς κι Εμείς", είχε κάνει εμφανίσεις τη δεκαετία του '90 στις σειρές "Απαράδεκτοι", "Μάνα είναι μόνο Μία' και Εκείνες κι Εγώ, ενώ ήταν πρωταγωνίστρια στις σειρές "Μπελάδες για δύο", "Παράλληλοι Δρόμοι" και "Όλη η δόξα"... Όλη η χάρη... Τέλος, έπαιξε στη θρυλική ..."Θηλυκή Εταιρεία" του Νίκου Περράκη.

Η Σμαράγδα εδώ και 25 σχεδόν χρόνια, απέχει από την υποκριτική, ενώ απέχει και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού διατηρεί μόνο Twitter το οποίο δε χρησιμοποιεί και πολύ συχνά αν κρίνουμε από τις δημοσιεύσεις της.

Τελευταία της εμφάνιση υπό τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν πριν 5 χρόνια, στην κηδεία της αγαπημένης της συναδέλφου και φίλης, Νατάσσας Μανίσαλη.

Σίγουρα, όμως, παραμένει μια κούκλα!
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb