ENTERTAINMENT

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς για Μάικλ Ντάγκλας: Έλεγαν «όταν θα είσαι 50 εκείνος θα είναι 75»

Με αφορμή την πρόσφατη επέτειο του γάμου τους, η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της, αλλά και τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 30, 2022
Κάθριν Ζέτα Τζόουνς για Μάικλ Ντάγκλας: Έλεγαν «όταν θα είσαι 50 εκείνος θα είναι 75»

Πρόσφατα γιόρτασαν και την 22η επέτειο του γάμου τους και η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων και για το πώς διατηρούν τη σχέση τους, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Μιλώντας στην Telegraph, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είπε αρχικά: «Είναι αδύνατο να μην υπάρχουν πάνω και κάτω αν ζεις με το ίδιο άτομο και ξυπνάς μαζί του κάθε μέρα. Ξυπνάω δίπλα στον Μάικ περίπου 25 χρόνια. Λατρεύω να είμαι παντρεμένη, όμως είναι τρελό πράγμα αν το σκεφτείς. "Θα με παντρευτείς; Ναι". Όμως, τότε σκέφτεσαι εκείνη τη Chanel τσάντα για την οποία ξόδεψες μία περιουσία και δεν σ' αρέσει πια. Θα τη μεταπουλήσω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, οι δυο σταρ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο πίσω και να δυναμώσουν τη σχέση τους, με κοινά χόμπι και άλλα πράγματα που τους ενώνουν ακόμη περισσότερο.

«Περπατάμε το γήπεδο του γκολφ μαζί για τουλάχιστον 4 ώρες τη φορά. Έχουμε πολλές σοβαρές ομοιότητες, επίσης. Γεννηθήκαμε την ίδια ημέρα με 25 χρόνια διαφορά» εξήγησε η ηθοποιός.

Η διαφορά ηλικίας τους έχει συζητηθεί αρκετά στα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ και τον Τύπο, αλλά αυτό δεν επηρέασε ποτέ τη Τζόουνς, αφού όπως είπε: «Είμαστε απλά καλοί ο ένας με τον άλλο, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ποτέ δεν νιώθω πως είναι 25 χρόνια μεγαλύτερός μου. Θυμάμαι τον κόσμο να λέει "Όταν θα είσαι 50, θα είναι 75". Αυτά είναι απλά μαθηματικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 96 / position2: 2819
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb