ENTERTAINMENT

Δώρα Αρχοντάκη: Δεν είμαι περήφανη για τους λόγους που παντρεύτηκα

«Ποτέ δεν περνάει ο μεγάλος έρωτας» εξομολογείται η Δώρα Αρχοντάκη.

Δημοσίευση ΝΟE 30, 2022
Δώρα Αρχοντάκη: Δεν είμαι περήφανη για τους λόγους που παντρεύτηκα

Η Δώρα Αρχοντάκη, την οποία γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια μέσα από το Big Brother, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha. Μέσα σε όλα, η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε στο τραγούδι και την βοήθεια που δέχθηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Αρχοντάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είμαι περήφανη για τους λόγους για τους οποίους παντρεύτηκα, γιατί ήταν μια αντίδραση για να ξεχάσω τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου. Πολύ λίγο καιρό κράτησε, έναν χρόνο περίπου και δυστυχώς πλήγωσα έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε. Ποτέ δεν περνάει ο μεγάλος έρωτας, μένει πάντα στην καρδιά σου αλλά κάποια στιγμή το αποδέχεσαι. Από τότε έχουν περάσει και είκοσι χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έκανα παιδιά. Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά με τον άνθρωπο που αγάπησα, οπότε από εκεί και πέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως εξελίχθηκαν».

«Όσο χρονών και να γίνω, θα υπάρχει μια μικρή νοσταλγία για το Big Brother. Να μην ξεχνάμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο λόγος που έγινα τραγουδίστρια! Αν δεν ήταν ο Ανδρέας δεν θα γινόμουν τραγουδίστρια. Με ξεχώρισε, μου έκανε την πρόταση στην αποχώρηση μου να μου δώσει κάποια τραγούδια και έτσι ξεκίνησα το τραγούδι. Τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά».


«Στο χώρο του τραγουδιού έχω αντιμετωπίσει προβλήματα. Έχω ακούσει ότι «δεν θα τραγουδήσω με κάποια που βγήκε από το Big Brother» χωρίς καν να με ξέρουν, χωρίς να με έχουν ακούσει, τίποτα από όλα αυτά. Μιλάω για μεγάλα ονόματα» συμπλήρωσε η Δώρα Αρχοντάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 606 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb