Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Wednesday: «Εκθρονίζει» το «Stranger Things» και κάνει ρεκόρ προβολών στο Netflix

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα η σειρά κατέγραψε 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολών


Δημοσίευση ΝΟE 30, 2022

Wednesday: «Εκθρονίζει» το «Stranger Things» και κάνει ρεκόρ προβολών στο Netflix

Το spin-off για τη Wednesday της οικογένειας Addams έγινε μέσα σε λίγες μέρες η αγγλόφωνη σειρά με τις περισσότερες ώρες προβολής στο Netflix.

Τo «Wednesday» πήρε την πρωτιά από το «Stranger Things», που κατείχε προηγουμένως το ρεκόρ με 335,01 εκατομμύρια ώρες από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου στη streaming υπηρεσία.

341,2 εκατομμύρια ώρες έχει παρακολουθηθεί η σειρά με πρωταγωνίστρια τη 16χονη κόρη της διασημότερης goth οικογένειας και μέχρι και αυτή τη στιγμή, το «Wednesday» είναι νούμερο 1 σε 83 διαφορετικές χώρες.

Η υπόθεση

Η σειρά επικεντρώνεται στην 16χρονη που φοιτά στην Ακαδημία Nevermore και προσπαθεί να κατακτήσει την ψυχική της ικανότητα για να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας που εκτυλίχθηκε πριν από δύο δεκαετίες.

Η Wednesday προσπαθεί να αποτρέψει ένα τερατώδες φονικό που έχει τρομοκρατήσει την πόλη και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο στο οποίο ενεπλάκησαν και οι γονείς της πριν από 25 χρόνια. Την ίδια ώρα, νέες περίπλοκες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στο Nevermore.

Η σειρά συγκέντρωσε 71% στους κριτικούς, ενώ έλαβε 86% θετικές κριτικές και στο σκορ του κοινού. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο κάτοχος του ρεκόρ όλων των εποχών παραμένει το «Squid Game», με 571,8 εκατομμύρια ώρες προβολής στο ντεμπούτο του στο Netflix.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb