ENTERTAINMENT

Μέγκαν Μαρκλ: Απήγγειλε στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου στο φινάλε του podcast της

«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε; Όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος» απήγγειλε με νόημα η Μέγκαν Μαρκλ στο podcast της """"Archetypes""""

Δημοσίευση ΝΟE 30, 2022
Μέγκαν Μαρκλ: Απήγγειλε στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου στο φινάλε του podcast της

«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε; Όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος». Πρόκειται για έναν στίχο του Έλληνα ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου, που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει με νόημα η Μέγκαν Μαρκλ στο φινάλε της πρώτης σεζόν του podcast της, "Archetypes".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πριν από πολύ καιρό, άκουσα μια φράση, που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα», ανέφερε η Δούκισσα του Σάσεξ, εξηγώντας τον στίχο αυτόν που επέλεξε: «Επειδή μιλάμε για ταμπέλες και κουτάκια, στα οποία κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας στριμώξουν όπως και ρόλους ή στερεότυπα που σας αποδίδονται και δεν ταιριάζουν απόλυτα στο άτομο που είστε, αυτή είναι η φράση με την οποία ήθελα να σας αφήσω», είπε για τον στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου.

Και πρόσθεσε: «Σε εκείνο το σημείο φίλε μου, συνέχισε να εξελίσσεσαι και θα σε δω στην απέναντι πλευρά. Όπως πάντα, είμαι η Μέγκαν».

Με τίτλο «Manifesting a Cultural Shift», το τελευταίο podcast της Μέγκαν Μαρκλ ήταν το πρώτο που συμπεριέλαβε άνδρες που όπως αποκάλυψε η Δούκισσα ήταν ιδέα του πρίγκιπα Χάρι να συμπεριλάβει την ανδρική οπτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Προσκαλώντας στο podcast τους: Τρέβορ Νόα, Τζαντ Άπαταου και Άντι Κοέν συζήτησαν για το πώς νιώθουν οι άντρες για τα στερεότυπα, τις ταμπέλες που κρατούν τις γυναίκες πίσω - και την προσπάθεια να τα ξεπεράσουν.

Αυτό ήταν το τέλος μιας σειράς από επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων μίλησε με πολλούς καλεσμένους σχετικά με την ισότητα του φύλου και τα αρνητικά στερεότυπα που επηρεάζουν τις γυναίκες. Λίγα λεπτά πριν το τέλος, η Μεγκαν Μαρκλ τόνισε: «Νιώθω ότι με κατανοούν, ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα αισθανόμουν έτσι χρησιμοποιώντας τη φωνή μου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 439 / position2: 795
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb