ENTERTAINMENT

Bγήκε το διαζύγιο West ‑ Kardashian: Το εξωφρενικό ποσό της διατροφής που θα δίνει ο Kanye

Όλο το παρασκήνιο για τη συμφωνία που επετεύχθη για τα παιδιά και την περιουσία τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 30, 2022
Bγήκε το διαζύγιο West ‑ Kardashian: Το εξωφρενικό ποσό της διατροφής που θα δίνει ο Kanye

Το πρώην ζευγάρι θα έχει από κοινού τη φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kim και ο Κanye έχουν πάρει και επίσημα διαζύγιο. Η 42χρονη επιχειρηματίας και ο 45χρονος ράπερ οριστικοποίησαν το αμφιλεγόμενο διαζύγιό τους τη Δευτέρα, λύνοντας τα ζητήματα επιμέλειας και περιουσίας τους, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η The Post.

Στα έγγραφα του διαζυγίου αναφέρεται ότι το πρώην ζευγάρι θα έχει από κοινού τη φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους: North, 9 ετών, Saint, 6 ετών, Chicago, 4 ετών και Psalm, 3 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γεννημένος στην Ατλάντα ράπερ θα πληρώνει στην Καρντάσιαν 200.000 δολάρια το μήνα για υποστήριξη παιδιών από την Πέμπτη, σύμφωνα με την κατάθεση του δικαστηρίου. Θα είναι επίσης υπεύθυνος για τα μισά από τα έξοδα υγειονομικής περίθαλψης των παιδιών τους που δεν καλύπτονται από ασφάλιση, καθώς και για το 50% του κόστους ασφάλειας και εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων.Το ζευγάρι συμφώνησε επίσης να διευθετήσει τις διαφορές σχετικά με τα παιδιά συμμετέχοντας σε διαμεσολάβηση. Ωστόσο, εάν κάποιο από τα δύο μέρη δεν συμμετάσχει, θα επιτρέπεται στο άλλο να το κάνει.

Τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού θα μοιραστούν με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η οριστικοποίηση του διαζυγίου έρχεται εννέα μήνες αφότου η Kim κρίθηκε νομικά ανύπαντρη.

Ο West είχε προηγουμένως αμφισβητήσει το αίτημα της Kardashianνα κηρυχθεί νόμιμα ανύπαντρη, αλλά σε δήλωσή του τότε ανέφερε ότι: «Ζήτησα από την ομάδα μου να επισπεύσει τη λύση του γάμου μου με την Kim, ώστε να μπορέσω να δώσω όλη μου την προσοχή στα πανέμορφα παιδιά μας».

Η Kardashian και ο West άρχισαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Τα μαύρα σύννεφα στη σχέση τους ξεκίνησαν μετά τα δημόσια ξεσπάσματα του Γουέστ το 2020. Τότε ο ράπερ είχε θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ όπου αποκάλυψε προσωπικές λεπτομέρειες για την οικογένεια και τον γάμο του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατεία.

Τότε, η Kardashian σε μια σπάνια δήλωσή της αποκάλυψε ότι ο West πάσχει από διπολική διαταραχή, ζητώντας από τους θαυμαστές της «συμπόνια» και αναγνωρίζοντας την «περίπλοκη και επώδυνη» κατάστασή τους.

Η Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον West τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο, ζήτησε να κηρυχθεί νομικά ελεύθερη. Ζήτησε επίσης να διαχωριστούν τα θέματα της επιμέλειας των παιδιών και της περιουσίας από την οικογενειακή της κατάσταση και να αποκατασταθεί το πατρικό της όνομα. Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τον Φεβρουάριο, η Kardashian είχε δηλώσει: «Επιθυμώ πολύ να χωρίσω. Ζήτησα από τον Kanye να κρατήσει το διαζύγιό μας μυστικό, αλλά δεν το έχει κάνει. Ο Kanye έχει δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές παραπληροφορίες σχετικά με τα ιδιωτικά οικογενειακά μας θέματα και τη συν-γονική μας σχέση, γεγονός που μου έχει δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία. Πιστεύω ότι το δικαστήριο που θα τερματίσει την οικογενειακή μας κατάσταση θα βοηθήσει τον Kanye να αποδεχτεί ότι η συζυγική μας σχέση έχει τελειώσει και να προχωρήσει σε έναν καλύτερο δρόμο που θα μας βοηθήσει στην ειρηνική συνεκπαίδευση των παιδιών μας».

Η Kim πρόσθεσε ακόμα: «Αν και εύχομαι ο γάμος μας να είχε πετύχει, έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει τρόπος να αποκατασταθεί. Ο Kanye δεν συμφωνεί, αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι έχει συνειδητοποιήσει ότι εγώ θέλω να τερματίσω τον γάμο μας, ακόμα κι αν εκείνος δεν το θέλει. Ζητώ από το Δικαστήριο να με επαναφέρει στην ιδιότητα του ανύπαντρου ατόμου, ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω τη διαδικασία επούλωσης και να μπορέσει η οικογένειά μας να προχωρήσει σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 268 / position2: 481
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb