ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος

Τι μας περιμένει τον τελευταίο μήνα του χρόνου;
AstroGirl
Δημοσίευση ΔΕΚ 01, 2022
Ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος
Photo by Anton Belitskiy from Pexels

Τι λένε οι προβλέψεις για αυτό τον μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

 Όσοι εμπλέκεστε σε σπουδές θα ανακαλύψετε ότι ανοίγουν νέες πόρτες και νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Το κακό είναι ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε την καλοπέραση με τις υποχρεώσεις, και έρχεται όλο αυτό και σας πλακώνει σαν κύμα! Εργασιακά, είστε σε μια μικρή νιρβάνα αλλά όταν περάσει αυτή η εποχή θα νιώσετε πιο δημιουργικοί, κοινώς με τη νέα χρονιά περιμένετε εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

 Κρατήστε τις αποστάσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική. Σε όσους εργάζονται, να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους γιατί το αντικείμενο γίνεται πιο δύσκολο. Η λαχτάρα σας για κοινωνικό κύρος, θα σας ωθήσει να διαπρέψετε.  Ετοιμαστείτε να δράσετε και λειτουργήστε προσεκτικά. Μην αφήσετε σημαντικά θέματα της ζωής σας σε άλλους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα ερωτικά σας βέβαια επικρατεί ένας πανζουρλισμός, όπου φαινομενικά όλα είναι εντάξει αλλά γίνεται μια θεότρελη κατάσταση που λίγο την απολαμβάνατε... Ακόμα κι αν σχεδιάζετε κάτι φοβερά ερωτικό, ακόμη κι αν πιστεύετε πως ήρθε η ώρα να αναδειχθείτε, αν δεν έχετε καθαρό πλάνο και κάποιο χρονοδιάγραμμα, δε τα βλέπουμε καλά τα πράγματα.

Άκουσε τον Arion Christmas εδώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιος έχει παράπονα. Όσοι εμπλέκεστε σε σπουδές θα ανακαλύψετε ότι ανοίγουν νέες πόρτες και νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Σε όσους εργάζονται, να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους γιατί το αντικείμενο γίνεται πιο δύσκολο.  Ετοιμαστείτε για μια μικρή κρίση στη ζωή σας, τίποτα σημαντικό, θα περάσει σύντομα.

ΛΕΩΝ

Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. Έχετε μια ανάγκη για αμέτρητη τρυφερότητα όπως πάντα, είναι στη φύση σας, αλλά ταυτόχρονα απομονώνεστε πολύ συχνότερα απ'ό,τι παλιά. Δίνετε κοινώς, διττά μηνύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Η αυτοπεποίθηση σας είναι στο θεό μιας και η δίαιτα πάει καλά, η γυμναστική αποδίδει, αν και θέλετε ακόμη πολλή προσπάθεια και συνέπεια. Ίσως προκύψει μια παρεξήγηση που σας βγάλει εκτός εαυτού, όμως μόλις αρχίσετε να είστε απόλυτοι και ανυποχώρητοι, η ζωή θα σας βάλει λίγο φρένο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα εποχή αρχίζει και θα αποχαιρετήσετε μια και καλή το άσχημο παρελθόν ή τις άλυτες καταστάσεις που σας πήγαιναν πίσω. Γιατί πολλές φορές όταν σας δίνουν όσα θέλετε, αναζητάτε κάτι άλλο. Καμιά φορά τα θέλετε όλα! Σε όποια φάση και να είστε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε σύντομα μέσα στην αγκαλιά αυτού που ποθείτε, έστω κι αν μετά... σας περάσει!

Άκουσε τον Arion Christmas εδώ

ΖΥΓΟΣ

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του φέρνει μια σχεδόν εκπληκτική ματιά στο μέλλον. Κάποιοι βέβαια, είναι μέσα σε έναν πανικό με πολλές ερωτικές περιπέτειες αλλά, να πούμε και του στραβού το δίκιο, και αυτά έχουν την γοητεία τους! Ε και μην ξεχνάτε, αφήστε τη δίαιτα, ο οργανισμός χρειάζεται πέντε γεύματα την ημέρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα ερωτικά σας βέβαια επικρατεί ένας πανζουρλισμός, όπου φαινομενικά όλα είναι εντάξει, αλλά ακόμα κι εσείς που είστε σχετικά σταθεροί τύποι, τη θέλετε την αναμπουμπούλα σας! Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν χρειάζεται να λετε συνεχώς ναι, όταν κάποιος επιζητάει την παρέα σας ειδικά αν αυτός ο κάποιος δεν φέρεται και πολύ σωστά.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διάθεση, τσεκ, πάθος, τσεκ, αυτοπεποίθηση, τσεκ, και ένας απίστευτος ερωτισμός που θα φτιάξει την ψυχολογία σας! Να προσέχετε ΟΜΩΣ περισσότερο σε ποιον δίνετε την καρδιά σας και ποιανού την καρδιά κρατάτε στα δικά σας χέρια - α και όταν είναι να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, να μην είστε κυνικοί. Επίσης, χρήματα και νομικές υποθέσεις που σας έχουν καθυστερήσει, επιτέλους πάνε περίφημα!

Άκουσε τον Arion Christmas εδώ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα προσωπικά σας τραβάτε μια κόκκινη γραμμή. Και όταν λέμε "Κόκκινη Γραμμή", ο Θεοφάνους ξέρει τι γράφει. Όταν δεν μας παίρνουν τηλέφωνο σημαίνει ότι δεν θέλουν, όταν έχουμε να δουμε καιρό κάποιον είναι επειδή δεν θέλει να μας δει, και τα likes στο Facebook δεν μετρούν. 

ΙΧΘΕΙΣ

Εντάξει μήνας χαλαρός για εσάς, θα είστε με ένα στάχι στο στόμα, θα πετάτε φελούς σε ένα βαρέλι σαν να είμαστε στον αμερικανικό νότο. Προσοχή μεγάλη για να μην γίνουν μπερδέματα που δεν θα βρουν εύκολα λύση επειδή δεν ξεκαθαρίζετε τα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
15 / position1: 27 / position2: 851
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb