Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πήγα καλεσμένη στη Σκορδά κι είπε με χαρά υποδεχτείτε την Πηνελόπη Πλάκα

Από το ψυχογράφημα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον πέρασε η ηθοποιός


Δημοσίευση ΝΟE 29, 2022

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πήγα καλεσμένη στη Σκορδά κι είπε με χαρά υποδεχτείτε την Πηνελόπη Πλάκα

Το πιο όμορφο πράγμα στη δουλειά μου είναι οι στιγμές που ξεχνάς ότι είσαι εσύ κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα και είναι σαν να πετάς” ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Από το ψυχογράφημα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον πέρασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε για ένα αστείο περιστατικό που είχε τύχει, όταν είχε πάει καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά.

«Είμαι ενοχική και αυτό δεν μου αρέσει. Η μεγαλύτερή μου δύναμη είναι η ενσυναίσθησή μου. Η μεγαλύτερη μου αδυναμία είναι τα παιδιά μου.

Το πιο όμορφο πράγμα στη δουλειά μου είναι οι στιγμές που ξεχνάς ότι είσαι εσύ κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα και είναι σαν να πετάς.

Το πιο δύσκολο πράγμα στη δουλειά μου είναι οι δύσκολοι άνθρωποι», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Για το περιστατικό που την μπέρδεψε η Φαίη Σκορδά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Δεν με έχουν μπερδέψει με κάποια άλλη διάσημη στο δρόμο, αλλά έχω πάει καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά, που είναι και φίλη, και λέει με πολύ μεγάλη χαρά “και τώρα υποδεχτείτε την Πηνελόπη Πλάκα”».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb