ENTERTAINMENT

Βαλέρια Κουρούπη και Νίκος Ξύδης σε κοινή συνέντευξη μετά το διαζύγιο: Ο γιος μας ανακουφίστηκε

Όπως αποκάλυψαν, εκείνη που στανοχωρήθηκε περισσότερο για τον χωρισμό τους είναι η Ελένη Βιτάλη

Δημοσίευση ΝΟE 28, 2022
Βαλέρια Κουρούπη και Νίκος Ξύδης σε κοινή συνέντευξη μετά το διαζύγιο: Ο γιος μας ανακουφίστηκε

Βαλέρια Κουρούπη και Νίκος Ξύδης παραχώρησαν για πρώτη φορά μία κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων, για τη σχέση που διατηρούν μετά το διαζύγιό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρώην ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στον γιο τους αλλά και στο πώς αντέδρασε, όταν έμαθε ότι οι γονείς του θα πάρουν διαζύγιο.

«Το ότι είχαμε φιλικό χωρισμό σημαίνει ότι δεν είχαμε τσακωμούς και εντάσεις. Όταν δεν υπάρχουν κακές συγκυρίες. Εμείς κάναμε πολλές κουβέντες για να δούμε αν θα χωρίσουμε ή όχι. Εμείς επικοινωνούμε πολύ και κουβεντιάζουμε και πολύ ωραία. Και επειδή τα συζητήσαμε όλα αυτά με λύπη, με πόνο γιατί δε σου αρέσει να βλέπεις ένα τέλος, δε τσακωθήκαμε. Ήμασταν σύντροφοι και σε αυτό. Ήταν χρονικά μια στιγμή που το αισθανθήκαμε και οι δυο και είχαμε και ένα παιδί σε μια ηλικία ευαίσθητη που έπρεπε να το σεβαστούμε» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

«Περνάς μια φάση πιο σκοτεινή αλλά εντάξει, αυτό έγινε πριν χρόνια. Ότι είχαμε να χωρίσουμε, το χωρίσαμε» συμπλήρωσε ο Νίκος Ξύδης.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 179 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb