CELEB STYLE

Καίτη Γαρμπή: Δες τις εμφανίσεις που την έκαναν το απόλυτο fashion icon των 90s

Μια iconic ελληνίδα που εντυπωσίασε (και) στα 90s
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Καίτη Γαρμπή: Δες τις εμφανίσεις που την έκαναν το απόλυτο fashion icon των 90s
@kaitigarbi.fanpage

Η Καίτη Γαρμπή είναι icon από τότε που εμφανίστηκε μέχρι και σήμερα. Αρκετά looks της έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικά φέτος, έχουμε δει και έχουμε ξαναδεί όλα τα 90s looks να επιστρέφουν στο σήμερα. Κάποιες φορές αισθανόμαστε σα να μας πήγε πίσω μια μηχανή του χρόνου. Επειδή είναι η λατρεμένη μας δεκαετία, αντλούμε συχνά έμπνευση από αυτήν και στον τομέα της ομορφιάς, αλλά και της μόδας. 

Μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες ελληνίδες τραγουδίστριες, η Καίτη Γαρμπή, ήταν από τα fashion icons των 90s. Φυσικά, παραμένει μέχρι και σήμερα. Τι “κι αν ξυπόλυτη χορεύει με σημαία της μια φούστα”; Ο,τι κι αν βάλει ξεχωρίζει. Ωστόσο, ορισμένες της εμφανίσεις την έκαναν να ξεχωρίζει και θα τις αντιγράφαμε άνετα. 

Οι εμφανίσεις που έκαναν την Καίτη Γαρμπή το απόλυτο 90s icon:

Η εμφάνιση με το κόκκινο κραγιόν, το ανέμελλο χτένισμα και τα χρυσά σκουλαρίκια ήταν διαχρονική.

Το μαύρο κεντημένο στενό φόρεμα με τις διαφάνειες, είναι ένα κομμάτι που θα μπορούσε άνετα να είναι στη ντουλάπα όλων μας για τις εξόδους και τα parties.

To smokey eye make up με το φόρεμα όλο πούλιες, δείχνει πόσο star ήταν.

Το ίδιο ισχύει και για το party dress που φοράει στο video clip του τραγουδιού “φαντασματάκι”.

Το look από το video clip “ξυπόλυτη χορεύω” άφησε ιστορία όπως και το τραγούδι. Το μαύρο bodycon dress με ψηλό λαιμό, έξω τους ώμους και συνδυασμένο με γάντια, είναι από τα καλύτερά της. 

Φυσικά, το μαύρο φόρεμα του cover για το “ατόφιο χρυσάφι”, είναι από τα πιο chic που έχουμε δει. Δεν ξεχνάμε και το μακιγιάζ με έντονο eyeliner και κραγιόν σε καφέ- nude απόχρωση.

Το μίνι φόρεμα με vinyl λεπτομέρειες σε συνδυασμό με τις μπότες ήταν από τα looks της που ξεχώρισαν, επίσης. 

Η συλλογή με τα μαύρα φορέματα που έχει φορέσει η Καίτη Γαρμπή είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Όλα είναι διαφορετικά, και όλα ωραία. Στο video clip του τραγουδιού “του φεγγαριού αναπνοές”, φοράει ένα μακρύ φόρεμα με ιδιαίτερο κόψιμο στους ώμους, αλλά και ένα διάφανο με αστέρια στο κάτω μέρος. Να σχολιάσουμε και το πουκάμισο με τα σχέδια που φοριέται ξανά και σήμερα.

Τελευταίο αφήσαμε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα φορέματα ever. Εννοούμε αυτό που φορούσε στην εμφάνισή της στη Eurovision το 1993. Το σιέλ φόρεμα με τα cut outs, σχολιάζεται μέχρι και σήμερα και αντιγράφεται ακόμα. Ακόμα κι ο σκηνοθέτης φαίνεται να είχε ενθουσιαστεί με τη Γαρμπή, σύμφωνα με φήμες. Μάλιστα, κατέχει το ρεκόρ της Eurovision, με 43 συνεχόμενα δευτερόλεπτα κοντινό πλάνο στο πρόσωπό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 70 εβδομάδες
Lindsay Lohan: Το λαμπερό μακιγιάζ της είναι ιδανικό για τις glam εμφανίσεις
Ένα super glowy look που δείχνει φωτεινό το βλέμμα
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb