ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Tα the superdrinks συμμετέχουν στην XENIA 2022

Η έκθεση Xenia πλησιάζει!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΝΟE 24, 2022
Tα the superdrinks συμμετέχουν στην XENIA 2022
THESUPERDRINKS

Η νέα τάση στα φυσικά αναψυκτικά, που αποτελούν μια νέα κατηγορία αναγνωρισμένων λειτουργικών vegan προιόντων είναι εδώ και η THESUPERDRINKS έχει την χαρά να είναι leader στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με βασικό προϊόν την KOMBUCHA, προϊόν φυσικής ζύμωσης, θα γίνει παρουσίαση στο περίπτερο Hall 1 - C 08 , 2 εκ των brands που εκπροσωπεί η THESUPERDRINKS σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για τη VIGO KOMBUCHA από την Πολωνία και την LAESK KOMBUCHA από τη Δανία, τα οποία εντάσσονται στα κορυφαία της κατηγορίας τους παγκοσμίως.

Παράλληλα, θα υπάρχει άρωμα Ελλάδας και πρωτοπορίας, καθώς θα γίνει παρουσίαση και του brand PUNK RABBIT KOMBUCHA, που αποτελεί το 1ο ελληνικό brand KOMBUCHA και βασίζεται σε αποκλειστικές συνταγές της εταιρείας. Ένα προϊόν χωρίς ζάχαρη και με περισσότερα από 1 δισεκ. προβιοτικά.

Tέλος, σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της THESUPERDRINKS θα βρίσκεται το μοναδικό ηφαιστειογενές νερό SantAniol το οποίο προέρχεται από πηγή βάθους 150μέτρων στην Ισπανία, καθώς και η μοναδική premium αφιλτράριστη μπύρα ΝΟΑΜ που διακρίνεται για τα αρώματα και τη γεύση της, η οποία επίσης διατίθεται σε βραβευμένη στις Κάννες μοναδική γυάλινη συσκευασία!

Έκθεση "Xenia": 26-28/11 - Metropolitan Expo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 424 / position2: 1172
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb