Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Gucci: Αποχώρησε μετά από 20 χρόνια ο διευθυντής Alessandro Michele

Δεν ανακοίνωσε τον διάδοχό του


Δημοσίευση ΝΟE 24, 2022

Gucci: Αποχώρησε μετά από 20 χρόνια ο διευθυντής Alessandro Michele

«Υπάρχουν στιγμές που οι δρόμοι χωρίζουν λόγω των διαφορετικών προοπτικών που μπορεί να έχει ο καθένας μας»

Έφυγε από τη θέση του δημιουργικού διευθυντή της Gucci ο δημιουργικός διευθυντής Alessandro Michele, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει τον διάδοχό του.

«Υπάρχουν στιγμές που οι δρόμοι χωρίζουν λόγω των διαφορετικών προοπτικών που μπορεί να έχει ο καθένας μας. Σήμερα τελειώνει για μένα ένα εξαιρετικό ταξίδι, που διαρκεί περισσότερα από είκοσι χρόνια, μέσα σε μια εταιρεία στην οποία έχω αφιερώσει ακούραστα όλη μου την αγάπη και το δημιουργικό πάθος», έγραψε μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό.

«Tου εύχομαι ένα σπουδαίο επόμενο κεφάλαιο στο δημιουργικό του ταξίδι», δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Kering François-Henri Pinault.

Ο σχεδιαστής ανέλαβε χρέη δημιουργικού διευθυντή της Gucci τον Ιανουάριο του 2015 και χάρη σε αυτόν το brand απέκτησε μια εντελώς νέα αισθητική. Τα έσοδα του οίκου σχεδόν τριπλασιάστηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του. Κατά καιρούς, οι τριμηνιαίοι ρυθμοί ανάπτυξης προσέγγισαν το 50%, αναφέρει το BoF.

Ωστόσο, ο οίκος κατέγραψε υποτονική ανάπτυξη σε σύγκριση με άλλα brands του ομίλου. Το «Women’s Wear Daily», επικαλούμενο πηγές, ανέφερε ότι ο Mισέλ απέτυχε να ανταποκριθεί στο αίτημα του πρόεδρου της Kering να «ξεκινήσει μια μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb