ENTERTAINMENT

Η διαφήμιση της Balenciaga που προκάλεσε σοκ: Παιδάκια κρατούν ακατάλληλα αξεσουάρ

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή μπορεί να προκάλεσε η καμπάνια»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 24, 2022
Η διαφήμιση της Balenciaga που προκάλεσε σοκ: Παιδάκια κρατούν ακατάλληλα αξεσουάρ

Η Balenciaga ζήτησε συγγνώμη για μια φωτογράφηση που περιελάμβανε παιδιά που κρατούσαν αρκούδες με λουριά και άλλα σeξουαλικά φετίx αλλά κανείς δεν το χάφτει - Μετά από την κατακραυγή, η Balenciaga αποφάσισε να αποσύρει την διαφημιστική καμπάνια, ενώ ζήτησε συγγνώμη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γαλλική μάρκα πολυτελείας Balenciaga ζήτησε συγγνώμη για τη διαφημιστική της καμπάνια που έδειχνε δύο μικρά παιδιά να ποζάρουν με αρκουδάκια φορώντας λουριά τύπου BDςΜ και παρουσίαζε δικαστικά έγγραφα που ανέφεραν «εικονική παιδική πορνογραφία».

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή μπορεί να προκάλεσε η καμπάνια. Οι βελούδινες τσάντες μας δε θα έπρεπε να παρουσιάζονται με παιδιά σε αυτήν την καμπάνια», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστορία της στο Instagram την Τρίτη. «Καταργήσαμε αμέσως την καμπάνια από όλες τις πλατφόρμες».

Δύο ώρες αργότερα, μια δεύτερη δήλωση εμφανίστηκε στην ιστορία της εταιρείας στο Instagram: «Ζητούμε συγγνώμη για την εμφάνιση ανησυχητικών εγγράφων στην καμπάνια μας. Λαμβάνουμε αυτό το θέμα πολύ σοβαρά και λαμβάνουμε νομικές ενέργειες κατά των μερών που είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία του σετ και τη συμπερίληψη μη εγκεκριμένων αντικειμένων για τη φωτογράφιση της καμπάνιας μας για την Άνοιξη 23. Καταδικάζουμε έντονα την κακοποiηση παιδιών σε οποιαδήποτε μορφή. Υπερασπιζόμαστε την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών».

Οι διαφημίσεις, που προώθησαν τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 της Balenciaga, έχουν αφαιρεθεί από τον ιστότοπο της εταιρείας και έχουν σβήσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 251 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb