ENTERTAINMENT

Αντιγόνη Ψυχράμη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Δημοσίευση ΝΟE 23, 2022
Αντιγόνη Ψυχράμη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της

Η είδηση της γέννησης έγινε γνωστή, μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία και συμμετέχει ο Δημήτρης Μακαλιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αντιγόνη Ψυχράμη καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Μακαλιά και δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες με το νεογέννητο κορίτσι της.

Με μία σειρά τριών φωτογραφιών η ηθοποιός πόζαρε με την κόρη της και μοιράστηκε την ευτυχισμένη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εςύ και θα δεις,τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω» με τους ακόλουθούς της να σπεύδουν να αφήσουν στα σχόλια, τρυφερές ευχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συνεργάτες του ετοίμασαν μια ιδιαίτερη έναρξη για την εκπομπή, προκειμένου να ευχηθούν στο ζευγάρι για το χαρμόσυνο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, κρατούσαν ροζ χαρτόνια, τα οποία έγραφαν πάνω: «Δημήτρη και Αντιγόνη, να σας ζήσει η μικρή. Να είναι γερή και τυχερή. Με πολλή αγάπη».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

«Έχουμε κοιμηθεί λίγο, όπως καταλαβαίνεις και από τη φωνή. Είναι δύσκολα τα πρώτα 24ωρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι και πολύ κουρασμένοι, αλλά είναι υπέροχα. Είμαστε πάρα πολύ καλά, σας ευχαριστούμε πολύ. Μας συγκινείτε πολύ. Είχαμε κι εμείς αγωνία Η μπέμπα δεν έκλαψε, μόνο εγώ και η Αντιγόνη κλαίγαμε. Η μικρή μοιάζει πολύ στον γιο μας, είναι σαν να βλέπουμε ξανά τον Χάρη. Τι να σου πω; Δεν ξέρω. Το λιγότερο που μας απασχολεί είναι σε ποιον μοιάζει» δήλωσε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🌱ANTIGONI PSICHRAMI 🌱 (@antigoni_psichrami)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 152 / position2: 568
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb