Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Μπέσσυ Αργυράκη: Στο κρατητήριο λόγω… πάρλας η τραγουδίστρια

Eλεος, για κάτι ελάχιστα χρήματα... αναφώνησε η Μπέσσυ Αργυράκη.


Δημοσίευση ΝΟE 23, 2022

Μπέσσυ Αργυράκη: Στο κρατητήριο λόγω… πάρλας η τραγουδίστρια

Η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής [email protected] και τον Κωνσταντίνο Μίχο το πρωινό της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία που βίωσε πριν λίγα χρόνια στο… κρατητήριο και την προσπάθεια στροφής από το ποπ στο λαϊκό τραγούδι.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Αργυράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω κάνει κρατητήριο. Είχαμε βρεθεί στην Πολωνία με την πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και μέσα στο λεωφορείο δεν βγάλαμε εισιτήρια γιατί είχαμε πιάσει την πάρλα. Μας έπιασαν και μας έβαλαν ένα πρόστιμο, μας πήγαν για λίγο στο κρατητήριο και μας κρατήσαν για μια δυο ώρες. Έλεος, για κάτι ελάχιστα χρήματα. Και έτσι πέρασα και αυτή την εμπειρία».

«Κάποια στιγμή υπήρξε τραγουδίστρια που «έκοψε» την στροφή μου στο λαϊκό τραγούδι. Δεν θα την πω όμως. Είναι ακόμα ενεργή, βέβαια, αλλά δεν θα πω το όνομα της» συμπλήρωσε η Μπέσσυ Αργυράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb