SHOPPING

Pearl Glaze: Λαμπερές πινελιές για χειμερινές εμφανίσεις που θα συζητηθούν από την Catrice!

Δίνοντας χρώμα και λάμψη στα χειμωνιάτικα make up looks, η CATRICE παρουσιάζει μια νέα συλλεκτική συλλογή.
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΝΟE 23, 2022
Pearl Glaze: Λαμπερές πινελιές για χειμερινές εμφανίσεις που θα συζητηθούν από την Catrice!
Catrice Cosmetics

Μπορείτε να αποκτήσετε τα αστραφτερά προϊόντα της συλλογής από τον Νοέμβριο και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις είναι εγγυημένες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρλες, όμορφα χρώματα και αστραφτερά εφέ: Η νέα συλλογή Pearl Glaze της CATRICE δημιουργεί μοντέρνες εμφανίσεις για τη χειμωνιάτικη περίοδο. Το καλύτερο; Είτε κομψά είτε παιχνιδιάρικα, τα αποκλειστικά προϊόντα της συλλογής είναι κατάλληλα τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για πιο ξεχωριστές περιστάσεις.

Μπορείτε όχι μόνο να δημιουργήσετε εύκολα ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ στα μάτια και αστραφτερά χείλη αλλά και να πετύχετε ένα υπέροχο στιλ με διακριτική λάμψη και ψυχρές αποχρώσεις. Το μότο είναι: το μακιγιάζ σου, η επιλογή σου!


Η Συλλεκτική Συλλογή της CATRICE διαθέτει όλα όσα επιθυμείτε: Μια μοναδική παλέτα σκιών για τα μάτια, αστραφτερά κοσμήματα προσώπου, ένα ιριδίζον highlighter και κραγιόν με γκλίτερ. Το κερασάκι στην τούρτα: Όλα τα εργαλεία ομορφιάς έρχονται σε μια υπέροχη συσκευασία. Αυτό σημαίνει ότι η συλλογή Pearl Glaze δεν τραβάει τα βλέμματα μόνο για το περιεχόμενό της, αλλά και για την εμφάνισή της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

PEARL GLAZE FACE JEWELS
Τα μαργαριταρένια μάτια είναι η νέα κατεξοχήν τάση ομορφιάς. Τα αστραφτερά κοσμήματα προσώπου της CATRICE ήρθαν την πιο κατάλληλη στιγμή. Είναι φτιαγμένα από μαργαριτάρια και στρασάκια και εγγυώνται ένα ακαταμάχητο look. Σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπό σας είναι καθαρό και χωρίς λιπαρότητα, ώστε τα κοσμήματα προσώπου να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Απλά κολλήστε τα κατευθείαν στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σας ή ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Για ένα μοναδικό τελείωμα, εφαρμόστε μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας – αυτό θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν ακόμη πιο λαμπερά. Αυτά είναι τα μόνα που χρειάζεστε για ένα αξεπέραστο χειμωνιάτικο μακιγιάζ!
Περίπου* 5,69

PEARL GLAZE HIGHLIGHTER FACE GLAZE
Highlight της συλλεκτικής συλλογής Pearl Glaze; Μα φυσικά το CATRICE Pearl Glaze Highlighter Face Glaze. Περιέχει μια καινοτόμα υφή βαλσάμου και λαμπερά μαργαριτάρια που αντανακλούν το φως – η αστραφτερή λάμψη είναι εγγυημένη! Η υπέροχη συσκευασία με μαργαριταρένια κοσμήματα κλέβει τις εντυπώσεις. Το highlighter είναι πλέον ένα από τα must προϊόντα στο νεσεσέρ μας!
Περίπου* 7,99

PEARL GLAZE EYESHADOW & BLUSH PALETTE
Άλλη μια μέρα, άλλη μια ευκαιρία να λάμψετε: Κανένα πρόβλημα με την παλέτα CATRICE Pearl Glaze, Pearly Eyeshadow & Blush! Οι τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις σκιάς ματιών σε ροζ, μωβ, καφέ και λευκό τονίζουν τα μάτια, ενώ το ροζ ρουζ προσφέρει μια φυσική πινελιά στο πρόσωπο. Οι πουδρένιες υφές απλώνονται και αναμειγνύονται εύκολα, και με το κατάλληλο πινέλο, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ ξεχωριστές εμφανίσεις.
Το αποκορύφωμα; Αυτή η παλέτα είναι καλυμμένη με μαργαριτάρια, καθιστώντας την πραγματικά εντυπωσιακή και μέσα και έξω. Κι επειδή είναι εξοπλισμένη με καθρεφτάκι, είναι και “ο τέλειος συνεργάτης“ εν κινήσει.
Περίπου* 10,49

PEARL GLAZE CRYSTAL LIPSTICK
Το γκλίτερ ποτέ δεν είναι αρκετό: Τα κραγιόν CATRICE Pearl Glaze δίνουν στα χείλη σας αστραφτερή λάμψη. Έρχονται σε δύο διαφορετικά χρώματα - μωβ και ροζ. Η απαλή υφή τους απλώνεται εύκολα και τα σωματίδια γκλίτερ εξασφαλίζουν ένα λαμπερό φινίρισμα. Το καλύτερο: Τα κραγιόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις – μια λεπτή στρώση δημιουργεί μια διακριτική γοητεία, ενώ οι περισσότερες στρώσεις προσφέρουν ένταση και αληθινή λάμψη.
Περίπου* 5,69

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
14 / position1: 309 / position2: 1047
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb