ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια, το τέλος του Νοέμβρη θα σε βρει πιο χαρούμενη

Eίστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται από τη νέα σελήνη;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 24, 2022
Αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια, το τέλος του Νοέμβρη θα σε βρει πιο χαρούμενη
Φωτογραφία από elifskie

Ο σεληνιακός κύκλος είναι γεμάτος σκαμπανεβάσματα, αλλά κάθε μέρος της διαδικασίας είναι σημαντικό. Και αν είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται από τη νέα σελήνη, ξέρετε ότι τα ξεκινήματα μπορεί να είναι εξίσου τρομακτικά με τα τελειώματα που είναι συχνά γλυκόπικρα. Εάν αυτή τη στιγμή κοιτάτε έναν μακρύ δρόμο μπροστά, να ξέρετε ότι είναι πάντα αδύνατο να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού όταν δεν έχετε κάνει καν το πρώτο σας βήμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι

Νιώθετε κίνητρο να κάνετε τις σχέσεις σας πολύ πιο ουσιαστικές! Καταλαβαίνετε ποιοι είναι οι κύριοι παίκτες στη ζωή σου και οι ρόλοι που παίζει ο καθένας από αυτούς. Εξετάζετε επίσης προσεκτικά πώς συμβάλλετε στις σχέσεις σας και την επιρροή που έχετε πάνω τους. Ψάξτε στη δυναμική που μοιράζεστε με άλλους, γιατί θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερικές πολύ χαρακτηριστικές αποκαλύψεις!

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα πέφτει φως σε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα Παρθενάκια! Ισως θέλετε να σκεφτείτε πού επιλέγετε να φυτέψετε τις ρίζες σας και κάπως να σας εμπνεύσει να καθαρίσετε το διαμέρισμά σας, να προγραμματίσετε μια βραδιά ταινίας με την οικογένεια ή ακόμα και να μετακομίσετε σε ένα νέο μέρος. Ακούστε την καρδιά σας και θα ξέρετε τι θα κάνετε.

Τοξότης

Αυτή η νέα σελήνη ανάβει ένα σπίρτο στην αυτογνωσία σας! Ετοιμαστείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να δείτε κάτι εντελώς καινούργιο. Κάντε κάτι που συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο η ταυτότητά σας αλλάζει και εξελίσσεται με το χρόνο και την εμπειρία. Μπορεί να μην είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν πριν, αλλά αυτό είναι κάτι καλό. 

Ιχθύες

Αν είστε πρόθυμοι να δηλώσετε συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό ή να κάνετε αίτηση για δουλειά τότε κάντε το άμεσα ψαράκια! Μην σέρνετε τα πόδια σας! Θα στοιχηματίσετε ότι η αποφασιστικότητά σας δεν θα είναι μάταιη. Πρόκειται να ανεβείτε το επόμενο σκαλί μιας πολύ σημαντικής σκάλας, γι'αυτό μην κοιτάξετε πίσω. Για να λέμε την αλήθεια, μπορεί να φτάσετε στην κορυφή πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb