ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο πεισματάρικα

Ξεροκέφαλα κι επίμονα, δε μπορείς να τα κάνεις να αλλάξουν γνώμη
AstroGirl
Δημοσίευση ΝΟE 22, 2022
Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο πεισματάρικα

Έχουν πολύ επίμονες απόψεις και θα δυσκολευτείς να τους ξεκουνήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Οι Ταύροι ξέρουν τι τους αρέσει και δεν τους ενδιαφέρει να φύγουν μακριά από αυτό. Οι άλλοι υποτιμούν το πόσο επενδύουν οι Ταύροι στη δημιουργία του περιβάλλοντός τους - από τις επιλεκτικές φιλίες τους έως τις ιδιαίτερες καριέρες τους, μέχρι το πού ζουν και το πώς είναι διακοσμημένο. Ξοδεύουν πολύ χρόνο ρυθμίζοντας τα πράγματα όπως θέλουν επειδή πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο για αυτούς. 

Κριός

Ο Κριός δεν αντιπροσωπεύεται από το κριάρι χωρίς λόγο... Είναι ξεροκέφαλοι και δεν φοβούνται τις συγκρούσεις γιατί είναι σίγουροι ότι θα κερδίσουν. Είναι ανταγωνιστικοί και ειλικρινά καλωσορίζουν μια μικρή αντίσταση για να κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για αυτό, δεν θα υποχωρήσουν απλώς για να κατευνάσουν ένα άλλο άτομο. Είναι παρορμητικοί και προτιμούν να αναλαμβάνουν δράση γρήγορα, οπότε αν προσπαθήσετε να τους αποτρέψετε να λάβουν μια απόφαση στην οποία έχουν ήδη αποφασίσει, να είστε έτοιμοι να το συζητήσετε μέχρι να εξαντληθείτε και οι δύο.

Παρθένος

Oι Παρθένοι είναι καλά μελετημένοι στα σχέδιά τους. Αφιερώνουν εξαιρετικό χρόνο για να σκεφτούν τα πράγματα πριν παρουσιάσουν το επιχείρημα ή τη γνώμη τους σε κάποιον άλλο - και είναι πολύ απίθανο να τους αλλάξετε γνώμη. Ενώ μπορούν να έχουν κάποια ευελιξία σε ορισμένες καταστάσεις, είναι πολύ ασυνήθιστο να παραχωρούν απλώς την ιδέα κάποιου άλλου χωρίς να τη συζητούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν οι Παρθένοι γνωρίζουν ότι έχουν δίκιο, δεν υπάρχει τίποτα που θα τους αλλάξει γνώμη.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι κρατούν τη μπάλα χαμηλά και συνεχίζουν να προχωρούν προς τους στόχους τους - δεν έχουν χρόνο να διαφωνήσουν για την ελαφριά απόχρωση που τους έριξε ένα άτομο. Ενώ κατανοούν ότι δεν θα έχουν πάντα δίκιο, έχουν αφιερώσει χρόνο για να ερευνήσουν τις ιδέες τους και να κοιτάξουν το παρελθόν τους για να τις υποστηρίξουν. Είχαν μεγάλη εμπειρία να αναφερθούν και δεν θα υποχωρήσουν σε κανέναν που δεν τους ταιριάζει σε αυτόν τον τομέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb