ENTERTAINMENT

Που είναι σήμερα ο πανέμορφος ηθοποιός από τις «Μάγισσες», Julian McMahon;

Όλες τον είχαμε ερωτευτεί τότε!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Που είναι σήμερα ο πανέμορφος ηθοποιός από τις «Μάγισσες», Julian McMahon;

Ο McMahon έπαιξε τον Cole Turner, γνωστό και ως δαίμονας Balthazar, για τρία χρόνια στο Charmed.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν ένας αγαπημένος χαρακτήρας των θαυμαστών χάρη στο παθιασμένο ειδύλλιό του με τη Phoebe Halliwell (Alyssa Milano), πριν τελικά σκοτωθεί στην πέμπτη σεζόν.

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Cole στην αρχική σειρά ήταν στην 7η σεζόν, ήταν ένα πνεύμα, παγιδευμένο σε ένα κοσμικό κενό μεταξύ ζωής και θανάτου, καταδικασμένο να παραμένει εκεί για αιωνιότητα ως μετάνοια για το κακό παρελθόν του.

Πού είναι σήμερα ο Julian McMahon που ενσάρκωνε τον Cole;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από τις Μάγισσες (Charmed) είχε μεγάλη επιτυχία ενσαρκώνοντας διάφορους ρόλους, όπως του Christian Troy στο Nip/Tuck, του Doctor Doom στο Fantastic Four, του Jonah στο Runaways και τον κορυφαίο ρόλο του Jess LaCroix στο αστυνομικό δράμα του CBS FBI: Most Wanted, από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς στον 3ο κύκλο.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Julian McMahon παντρεύτηκε τρείς φορές. Το 1994-1995 ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Danni Minogue. Έπειτα παντρεύτηκε το super model, Brooke Burns, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Madison Elizabeth. Από το 2014, είναι παντρεμένος με την επίσης Αυστραλή ηθοποιό, Kelly Paniagua, ενώ διατηρούσαν σχέση για πολλά χρόνια πριν παντρευτούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 162 / position2: 483
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb