ENTERTAINMENT

Από την Ariana Grande ως την Emily Ratajkowski: Όλα τα hot κορίτσια του Pete Davidson

Αυτό το αγόρι έχει ... μέλι;!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Από την Ariana Grande ως την Emily Ratajkowski: Όλα τα hot κορίτσια του Pete Davidson
Pink Illustration

Από την Cazzie David μέχρι την Ariana Grande και την Kim Kardashian, ο κωμικός του «Saturday Night Live» έχει σαφώς προτίμηση στις διάσημες γυναίκες ... ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Pete Davidson έχει απασχολήσει αρκετές φορές την επικαιρότητα τελευταία με τις σχέσεις του με διάσημες γυναίκες του Hollywood. 

Τελευταίες φήμες, τον θέλουν ζευγάρι με την Emily Ratajkowski μετά τον επίπονο χωρισμό της. Η Emrata όμως είναι μια μόνο από τη μεγάλη λίστα με τις γυναίκες του Pete.

Ας θυμηθούμε ποιες ήταν οι υπόλοιπες ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Carly Aquilino

Η πρώτη δημόσια σχέση του Pete ήταν με την Carly Aquilino το 2015. Οι κωμικοί ήταν στο Girl Code και στο Guy Code, οπότε πιθανότατα γνωρίστηκαν εκεί. Ενώ έβγαιναν πριν από περίπου επτά χρόνια, παραμένουν δύο καλοί φίλοι.

Cazzie David

Μετά την Carly, ο Pete έβγαινε με τη συγγραφέα και ηθοποιό Cazzie David, η οποία είναι κόρη του Larry David. Η σχέση τους διήρκεσε από το 2016 έως το 2018. Ο Pete επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους στο Complex’s Open Late με τον Peter Rosenberg τον Μάιο του 2018. «Πολύ ταλαντούχο κορίτσι, είναι υπέροχο και θα είναι καλά», είπε στην εκπομπή. «Ναι, νομίζω ότι θα είναι εντάξει».

Ariana Grande

Αυτοί οι δύο ήταν μαζί μόνο για περίπου πέντε μήνες, από τον Μάιο του 2018 έως τον Οκτώβριο, αλλά η σχέση τους συγκλόνισε εντελώς το Διαδίκτυο, σύμφωνα με το Insider.

Kate Beckinsale

Ο Pete επανήλθε δυναμικά με την Kate στις αρχές του 2019. Προφανώς, τα βρήκαν σε ένα afterparty για τις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο του ίδιου έτους, αλλά διέλυσαν τη σχέση λίγους μήνες αργότερα, σύμφωνα με το InStyle.

Margaret Qualley

Τον Αύγουστο του 2019, ο Pete εθεάθη στη Βενετία με την ηθοποιό Margaret Qualley. Οι δυο τους παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας της Seberg. Ο Pete δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τη Qualley, αλλά κάθισε πίσω της και ήταν υποστηρικτικός, σύμφωνα με το US Weekly. Οι Paparazzi τους έπιασαν επίσης να κάνουν βόλτες στη Βενετία, κάτι που έφερε μερικές εμβληματικές λήψεις.

Kaia Gerber

Η Kaia και ο Pete βγήκαν για μερικούς μήνες και πιάστηκαν να φασώνονται δίπλα στην πισίνα. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έμεινε για πολύ μαζί. «Είναι πολύ νέα και περνάω πολλά και ήταν όλο αυτό πριν πάω για αποτοξίνωση», είπε ο Pete σε μια συνέντευξη με τον Charlamagne Tha Go

Phoebe Dynevor

Τον Μάρτιο του 2021, a.k.a. κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του Bridgerton. Ο Pete άρχισε να βγαίνει με τη Phoebe Dynevor, η οποία πρωταγωνίστησε ως ένας από τους κύριους χαρακτήρες, η Daphne.

Kim Kardashian

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνιση στις 31 Οκτωβρίου του 2021. Και οι δύο έβαψαν τα μαλλιά τους πλατινέ ξανθά, πήγαν μαζί στο Met Gala και ο Pete έγραψε κυριολεκτικά το όνομα της Kim στο στήθος του.

Emily Ratajkowski

Το ζευγάρι φαίνεται να συνδέθηκε τον Νοέμβριο του 2022, και φαίνεται να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Πηγές είπαν στο Us Weekly "Είναι στα πολύ πρώιμα στάδια, αλλά και οι δύο αρέσουν πολύ ο ένας τον άλλον». Η πηγή πρόσθεσε: «Ο Pete κάνει την Emily να γελάει και του αρέσει το πόσο έξυπνη είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
20 / position1: 133 / position2: 353
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb