ENTERTAINMENT

Kardashians: Tα εξωφρενικά δώρα της xmas list τους ‑ Ποια διάλεξε το ακριβότερο

It’s beginning to look a lot like Krismas!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 18, 2022
Kardashians: Tα εξωφρενικά δώρα της xmas list τους ‑ Ποια διάλεξε το ακριβότερο

Με την περίοδο των γιορτών να πλησιάζει, η Kourtney Kardashian συγκέντρωσε για άλλη μια φορά τις αγαπημένες επιλογές δώρων της οικογένειάς της για τον Οδηγό δώρων των διακοπών του Poosh 2022 Kardashian-Jenner.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος, η διάσημη οικογένεια επικεντρώθηκε σε «gadgets και συσκευές» που, ανά κομμάτι, έκαναν τη ζωή τους «ευκολότερη ή πιο διασκεδαστική ή αναβάθμισαν την ευεξία τους με κάποιο τρόπο μεγάλο ή μικρό».

Οι τιμές των δώρων, ωστόσο, τείνουν να είναι ακριβές, με το Pixxie Pocket Projector Portable Mini Cinema της Khloé Kardashian (519 $) να κατατάσσεται ως το δώρο με την υψηλότερη τιμή στη λίστα.

Η Kylie Jenner, από την άλλη, θα χαλαρώσει με μασάζ αντί για ταινίες, καθώς πρότεινε το Therabody Theragun Prime (299 $) για «χαλάρωση στο σπίτι», γράφοντας: «Αισθάνομαι τόσο ωραία. Όλοι το λατρεύουν!» - αυτό περιλαμβάνει την Oprah, η οποία συμπεριέλαβε το πιο φορητό Theragun Mini 199 $) στη δική της λίστα με τα αγαπημένα της πράγματα για το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Kris πρότεινε το Aromatech AroMini BT Diffuser Set (295$), το οποίο είπε πως «πραγματικά δημιουργεί την πιο όμορφη διάθεση».

Όσο για την ίδια την ιδρύτρια του Poosh; Η Kourtney Kardashian επέλεξε το The Muse 2: The Brain Sensing Headband (250$), μια επιλογή εμπνευσμένη από τις συνεδρίες νευροανάδρασης που «κάνει δύο φορές την εβδομάδα» ενώ «μάθαινε για την υγεία του εγκεφάλου τους τελευταίους μήνες».

«Αυτό το αντικείμενο είναι ένα πραγματικά υπέροχο εργαλείο που σας επιτρέπει να λαμβάνετε τα οφέλη της νευροανάδρασης στο σπίτι αναλύοντας τα εγκεφαλικά σας κύματα για να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να διαλογίζεστε καλύτερα», εξήγησε. «Ανυπομονώ να το δοκιμάσουν όλοι όσοι γνωρίζω!»

Η Kim Kardashian και η Kendall Jenner επέλεξαν επίσης την τεχνολογία ευεξίας, με την Kim να επαινεί τη ζώνη Heat Healer Infrared Heating Body Bet ($228) ενώ η Jenner επέλεξε το φθηνότερο αντικείμενο στη λίστα: ένα WTHN Silver Ear Seed Kit (45$).

«Λατρεύω οτιδήποτε με αφήνει να φροντίζω τον εαυτό μου ολιστικά, και αυτοί οι σπόροι του αυτιού έχουν τόσα πολλά οφέλη», έγραψε για το προϊόν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 203 / position2: 891
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb