ENTERTAINMENT

5 σειρές με γυναίκες στα 20s για να δεις

Χαλάρωσε στο σπίτι βλέποντας σειρές με γυναίκες στην ηλικία σου που θα σε εμπνεύσουν
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
5 σειρές με γυναίκες στα 20s για να δεις
Pink Illustration

Έχεις στερέψει από σειρές που θέλεις να δεις και αναζητάς κάτι να βλέπεται ευχάριστα, ενώ θίγει προβλήματα και συμπεριφορές που σε αφορούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμείς βρήκαμε 5 σειρές με γυναίκες που διανύουν τη δεκαετία των 20s και αρχές των 30s , οι οποίες σίγουρα θα σου κρατήσουν συντροφιά και θα σε κάνουν να "κολλήσεις" τις ώρες που περνάς στο σπίτι ξαπλωμένη στον καναπέ τρώγοντας πατατάκια.

Διάλεξε ποια σου αρέσει ή απλά πάρ' τες με τη σειρά!

The Bold Type

Τρεις κολλητές φίλες που βρίσκονται στα late 20s τους εργάζονται στο διάσημο περιοδικό Scarlett και τις ακολουθούμε στην καθημερινότητα στη δουλειά, αλλά και στα προβλήματα της ζωής, όπως τα προσωπικά, οικογενειακά και προβλήματα υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Emily in Paris

Η Αμερικανίδα Emily μετακομίζει στο Παρίσι για δουλειά ως social media strategist και βλέπουμε πως αλλάζει η καθημερινότητα, τα ενδιαφέροντά της και τα αισθηματικά της , όταν βρίσκεται σε μια νέα πραγματικότητα στο κέντρο της Ευρώπης, την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου.

Girls

Μια επίδοξη συγγραφέας, η Hannah Horvath δέχεται μια δυσάρεστη έκπληξη όταν οι γονείς της της διέκοψαν οικονομικά. Στη συνέχεια παλεύει να τα βγάλει πέρα και να ξεκινήσει την καριέρα της με τη βοήθεια των φίλων της, Marnie, Jessa και Shoshanna.

Girlboss

Εμπνευσμένη από το best seller βιβλίο της Sophia Amoruso , αυτή η σειρά ακολουθεί την άνοδο της αυτοκρατορίας μόδας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων της Amoruso, "Nasty Gal". Η Brit Robertson παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Σοφίας, μιας επαναστατημένης νεαρής που αποφασίζει να αρχίσει να πουλάει vintage ρούχα στο διαδίκτυο. Καθώς το πάθος της και η αυτοκρατορία της λιανικής μόδας αρχίζει να μεγαλώνει, η Σοφία γίνεται απροσδόκητα επιχειρηματίας, η οποία αρχίζει να συνειδητοποιεί την αξία (και τις δυσκολίες) του να είναι το αφεντικό της ζωής της.

Twenties

Μια ημι-αυτοβιογραφική σειρά που δημιουργήθηκε από τη Lena Waithe, το "Twenties" ακολουθεί τη Hattie, μια επίδοξη σεναριογράφο και queer μαύρη γυναίκα στα 20s της και τις δύο κολλητές της, τη Marie και τη Nia. Οι τρεις τους κυνηγούν τα όνειρά τους και προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους στο Λος Άντζελες καθώς αγωνίζονται να καταλάβουν τη ζωή, την αγάπη και τον επαγγελματικό κόσμο. Η Marie είναι στέλεχος τηλεόρασης, ενώ η Nia βγάζει τα προς το ζην ως δασκάλα γιόγκα. Με τις Jonica T. Gibbs, Christina Elmore και Gabrielle Graham να πρωταγωνιστούν ως οι τρεις βασικοί χαρακτήρες, η σειρά θα σου κρατήσει συντροφιά τα απογεύματα στο σπίτι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 241 / position2: 776
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb