CELEBS

Gwyneth Paltrow: Τι περιλαμβάνει η seχy, γελοία και πανάκριβη λίστα δώρων της για τα Χριστούγεννα

Για να δούμε ποιος θα θελήσει να αγοράσει όλα αυτά...
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Gwyneth Paltrow: Τι περιλαμβάνει η seχy, γελοία και πανάκριβη λίστα δώρων της για τα Χριστούγεννα
GWYNETH PALTROW INSTAGRAM

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Gwyneth όπως κάθε χρόνο δημοσιεύει μια εντυπωσιακή, αλλά ιδιαίτερα εκκεντρική λίστα προϊόντων για τους οπαδούς της ιστοσελίδας Goop.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη φορά, η τιμή ξεκινά από 18 δολάρια για χαρτί υγείας σε χρώμα νέον μέχρι 300.000 δολάρια για ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία.

Πρόκειται για εξωπραγματική επιλογή εορταστικών δώρων της ηθοποιού, η οποία όμως φαίνεται να έχει καθιερωθεί πλέον και φυσικά δεν απογοήτευσε τους φαν της με τη νέα σειρά προϊόντων, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα Goop. Η λίστα-οδηγός της περιλαμβάνει 40 προϊόντα.

Μια σακούλα τεσσάρων κιλών με κοπριά διαφόρων τύπων, η οποία πωλείται προς 75 ευρώ, περιλαμβάνεται στη λίστα καθώς και μια μεταξωτή τσάντα για το ψωμί σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αν το ψυγείο σας είναι πολύ μικρό, η ηθοποιός συνιστά ένα υπόγειο κελάρι (θαμμένο στο έδαφος και με πρόσβαση μέσω σκάλας) έναντι 15.900 $.

Ο πολυτελής οδηγός περιλαμβάνει δώρα αξίας σχεδόν 900.000 $, συμπεριλαμβανομένου ενός θερετρου 286.000 $ "Top-to-Toe New Zealand Odyssey" στο Robertson Lodges, που ονομάστηκε το καλύτερο θέρετρο στην Αυστραλία - και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Τα άλλα εξωφρενικά αντικείμενα περιλαμβάνουν ένα vintage Ford Bronco αξίας 250.000 $ και ένα ιδιωτικό τζετ σαφάρι 135.000 $ τη νύχτα στη Νότια Αφρική - και ένα κομμάτι ζαμπόν 300 $!

Άλλα πολυτελή δώρα είναι ένα κολιέ 8.000 $ που σχεδιάστηκε από την ομάδα του Goop, το οποίο όπως είπε η ηθοποιός «έχει υπέροχα λευκά διαμάντια».

Δες τα εδώ 

Και όσο για τον «οδηγό δώρων των ερωτευμένων», δε θα ήταν ολοκληρωμένος χωρίς το περίφημο κερί «This Smells Like My Vagina», το οποίο σόκαρε όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2020. H λίστα περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από δονητές, σeξουαλικά παιχνίδια, ακόμη και αντικείμενα και μια καρέκλα σeξ από τη σχεδιάστρια, Kiki de Montparnasse.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 132 / position2: 730
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb