ENTERTAINMENT

10 Ισπανοί πρωταγωνιστές του Netflix που μας κολάζουν

Εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
10 Ισπανοί πρωταγωνιστές του Netflix που μας κολάζουν
Pink Collage

Το Netflix είναι γεμάτο από σειρές και ταινίες ισπανικής παραγωγής κι εκτός του ότι μας εκπλήσσουν συνήθως ευχάριστα σε ότι αφορά την υπόθεση, μας αρέσει πολύ να ανακαλύπτουμε ξανά και ξανά νέους, Λατίνους πρωταγωνιστές που μας συγκινούν ...με το παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμείς ξεχωρίσαμε 10 από τους πιο κούκλους ηθοποιούς της Ισπανίας, που παίζουν στο Netflix, και σου τους παραθέτουμε παρακάτω για να ...γλυκαθείς και να ...κολαστείς κι εσύ μαζί μας!

Jon Kortajarena

View this post on Instagram

A post shared by Jon Kortajarena (@jonkortajarena)

Ο Jon Kortajarena Redruello είναι μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από το Bilbao. Έχει πραγματοποιήσει διαφημιστικές καμπάνιες για τους Just Cavalli, Versace, Giorgio Armani, Bally, Etro, Trussardi, Diesel, Mangano, Lagerfeld, Pepe Jeans αλλά κυρίως H&M, Zara, Guess και Tom Ford. Τον λατρέψαμε ως γενναίο καπετάνιο στο Alta Mar.

Jaime Lorente Lopez

View this post on Instagram

A post shared by El chaval (@jaimelorentelo)

Ο Jaime Lorente López είναι Ισπανός ηθοποιός και ράπερ. Είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Denver στο Money Heist και του Nano στο Elite.

Aron Piper

View this post on Instagram

A post shared by ARON🌜🌞 (@aron.piper)

Είναι μισός Ισπανός, μισός Γερμανός κι εκτός από την υποκριτική, ασχολείται ενεργά και με τη μουσική. Τον λατρέψαμε στο Elite ως Ander Muñoz!

Maximiliano Teodoro Iglesias Acevedo 

View this post on Instagram

A post shared by Maxi Iglesias (@maxi_iglesias)

Είναι ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιαστής. Ξεκίνησε την καριέρα του με τηλεοπτικά προγράμματα στη μικρή οθόνη. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε διάφορες βραβευμένες ταινίες στην Ισπανία. Εμφανίστηκε στο «The Bodyguard», αλλά εμείς τον αγαπήσαμε από το Valeria.

Mario Casas Sierra 

View this post on Instagram

A post shared by Mario Casas (@mario_houses)

Έχει καταπληκτικό σώμα και λέγεται ότι είναι εξαιρετικά fit. Άρχισε να εμφανίζεται στη μικρή οθόνη όταν ήταν 18 ετών. Έκανε το διεθνές ντεμπούτο του ως Aitor Carrasco στο δράμα Los hombres de Paco. Εμείς τον αγαπήσαμε στο Contratiempo!

Miguel Silvestre

View this post on Instagram

A post shared by Miguel Angel Silvestre (@miguelangelsilvestre)

Eίναι Ισπανός ηθοποιός που τον γνωρίσαμε στο ρόλο του στο Velvet ως Alberto Marquez. Είναι, επίσης, διεθνώς γνωστός για τον ρόλο του στο Narcos, μια πρωτότυπη σειρά του Netflix. Πρωταγωνίστησε, επίσης, στο ισπανικό θρίλερ τρόμου «Verbo». Το 2018, εμφανίστηκε στο Sense8, ένα αγγλικό δράμα όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Pedro Alonso

View this post on Instagram

A post shared by Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro)

Ο Pedro González Alonso, γνωστός ως Pedro Alonso, είναι Ισπανός ηθοποιός, συγγραφέας και καλλιτέχνης. Είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Andrés "Berlin" de Fonollosa στην ισπανική σειρά ληστειών Money Heist και για τον ρόλο του Diego Murquía στην ιστορική δραματική σειρά Grand Hotel.

Miguel García Herrán

View this post on Instagram

A post shared by Miguel Herrán (@miguel.g.herran)

Ο Miguel Ángel García de la Herrán, γνωστός ως Miguel Herrán, είναι Ισπανός ηθοποιός. Είναι γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις σειρές Élite και Money Heist. Το 2016 κέρδισε το βραβείο Goya για τον καλύτερο νέο ηθοποιό για τον ρόλο του στην ταινία Nothing in Return.

Jesús Mosquera

View this post on Instagram

A post shared by Jesús Mosquera (@jesusmosquera__)

Ο Jesús Mosquera Bornela είναι Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής που έγινε ηθοποιός, γνωστός για την ερμηνεία του Hugo Beltran στο Toy Boy.

Jesús Castro Romero

View this post on Instagram

A post shared by Jesús Castro (@jesuscastroactor)

Ο Jesús Castro Romero είναι Ισπανός ηθοποιός γνωστός για το ότι πρωταγωνίστησε δίπλα στον Luis Tosar σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο El Niño. Θεωρείται ένα από τα νέα σeξ σύμβολο του ισπανικού κινηματογράφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb