ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα 3 ζώδια που θα βρουν τον μπελά τους αυτές τις μέρες

Είναι μια δύσκολη εβδομάδα σε μια φορτισμένη περίοδο
AstroGirl
Δημοσίευση ΝΟE 09, 2022
Τα 3 ζώδια που θα βρουν τον μπελά τους αυτές τις μέρες
Φωτογραφία από Mikhail Nilov

Καλωσορίσατε στην πιο συναισθηματικά φορτισμένη σεζόν όλων των εποχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ουρανός είναι γεμάτος με μεταμορφωτική ενέργεια και τα άστρα σας ενθαρρύνουν να σκάψετε βαθιά μέσα σας, και να αγκαλιάσετε την αλήθεια σας.

Μια έκλειψη σελήνης είναι επίσης καθ' οδόν και τρία ζώδια θα έχουν δύσκολη εβδομάδα από 7 έως 13 Νοεμβρίου.

Τούτου λεχθέντος, εάν αισθάνεστε μια αντιφατική ώθηση και έλξη ενεργειών, τόσο επιταχυνόμενες όσο και στάσιμες, είναι όλα χάρη στην ενεργειακή πύλη της έκλειψης, καθώς και στην περίπλοκη επιρροή της ανάδρομης σύγκρουσης του Άρη με τον Ποσειδώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Αφαιρέστε ένα φορτίο βαρύ που σας τυρρανά, και αποφύγετε την περιττή ένταση και άγχος. Θα υπάρξει μια σύγχυση έναντι των επαγγελματικών σας προτεραιοτήτων και της αίσθησης εξουσίας. Σε μια άλλη ανάγνωση φυσικά, θα μπορούσατε να βιώσετε συναισθήματα απόρριψης αλλά υπάρχει πάντα ένα μάθημα που μπορείτε να πάρετε μετά από κάθε κατραπακιά! Επίσης, η προοπτική είναι το παν.

Λέων

Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές που βιώνετε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά είναι σημαντικό για εσάς να παραμείνετε ισορροπημένοι παρά τις δυσκολίες. Μεγάλη ερώτηση - οι προσωπικοί σας στόχοι ευθυγραμμίζονται με τις επαγγελματικές σας αναζητήσεις; Σας υποστηρίζει κάποιος;

Τοξότης

Όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή μπορεί να φαίνονται απίστευτα δύσκολα αυτή τη στιγμή, αλλά όπως πάντα… και αυτό θα περάσει. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αναδιαρθρώσετε την καθημερινότητά σας, είτε πρόκειται για τη δουλειά σας είτε για τα προσωπικά σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
8 / position1: 145 / position2: 511
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb