ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα, με μία προϋπόθεση

Οι αλλαγές είναι εξίσου τρομακτικές όσο και απελευθερωτικές, επομένως εμπιστευτείτε τη διαδικασία.
AstroGirl
Δημοσίευση ΝΟE 07, 2022
Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα, με μία προϋπόθεση

Υπάρχουν κομβικές αλλαγές στον ορίζοντα και η τελευταία έκλειψη του 2022 ανοίγει το δρόμο για κάτι μάλλον καλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τις γεμάτες ένταση και γεμάτες δράση ενέργειες που μας παρουσιάζονται τις επόμενες ημέρες, τρία ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα από 7 έως 13 Νοεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να αποθαρρύνεστε. Οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα είναι εξίσου τρομακτικές όσο και απελευθερωτικές, επομένως εμπιστευτείτε τη διαδικασία.

Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς!

Στις 8 Νοεμβρίου θα υπάρξει ολική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, που φυσικά θα κυριαρχήσει στην ενέργεια της εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η έκλειψη σελήνης θα οδηγήσει σε κάποιες άβολες αλλά πολύ απαραίτητες αλλαγές, ειδικά όταν πρόκειται για τη σκοτεινή πλευρά των απολαύσεων, των μοτίβων σχέσεων και των συνηθειών δαπανών μας.

Σε συνδυασμό με τον επαναστατικό Ουρανό - τον πλανήτη των ανακαλύψεων, της τεχνολογίας και των απροσδόκητων αλλαγών - μας παρουσιάζεται η ευκαιρία να ασκήσουμε ριζική αποδοχή του εαυτού μας και να απαλλαγούμε από περιορισμούς και αναστολές.

Πριν κλείσει η εβδομάδα, η Αφροδίτη θα εναρμονιστεί με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στις 12 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει ο Πλούτωνας στις 13 Νοεμβρίου.

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ανατροπή για τον πλανήτη της αγάπης, δεδομένου ότι υπερβαίνει τα συναισθηματικά όρια ενώ χορεύει με τον Ποσειδώνα, αλλά η σύνδεσή του με τον Πλούτωνα εμπνέει το ακριβώς αντίθετο, καθώς θα μεγεθύνει και θα εντείνει τις επιθυμίες μας.

Αν μη τι άλλο, το να έχετε συμπόνια για τον εαυτό σας και να παραδώσετε τους Αφροδίσιους φόβους σας (δηλαδή οικονομικούς, ομορφιάς, που σχετίζονται με την αγάπη) θα μπορούσε να εμβαθύνει έναν δεσμό ή να χρησιμεύσει ως καταλύτης για την οικονομική επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 335 / position2: 513
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb