ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

AstroWeek: Ζώδια Εβδομάδας

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
AstroWeek: Ζώδια Εβδομάδας
Pink Illustration

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα δώσε στον εαυτό σου λίγη πίστωση χρόνου, από ότι συνήθως.Δούλεψε καλά και πολύ, αλλά μη σταματήσεις να γιορτάζεις τις μικρές σου επιτυχίες και να το ρίχνεις λίγο έξω. Τα πας καλύτερα από ότι νομίζεις, γι' αυτό δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να το ανακαλύψει!

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, βεβαιώσου ότι παίρνεις αποφάσεις με βάση αυτό που θέλεις, όχι αυτό που περιμένει ο υπόλοιπος κόσμος από εσένα. Παρόλο που θέλεις να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου, τους γονείς και τους φίλους σου, στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τι είναι καλύτερο για εσένα, μόνο εσύ το γνωρίζεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα, βάλε στόχους για την κάθε μέρα. Αντί να κάνεις ότι σου φαίνεται σωστό εκείνη τη στιγμή, καλύτερα να φτιάξεις μια ρουτίνα για την καθημερινότητά σου, η οποία θα σου εξασφαλίσει περισσότερη σιγουριά και λιγότερο άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα μην αφήσεις τον έρωτα να σε παρασύρει από τους στόχους σου. Να θυμάσαι ότι μια σχέση δεν είναι το παν. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να κατακτήσεις, όπως η καριέρα σου και τα χόμπι που σου αρέσουν.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, σταμάτα να προσπαθείς να ελέγχεις τα πάντα και τους πάντες γύρω σου. Αποδέξου ότι δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο των άλλων, ότι δεν είσαι πάντα ο υπεύθυνος για την επίλυση προβλημάτων. Η αποδοχή αυτού που δεν μπορείς να αλλάξεις θα κάνει θαύματα στα επίπεδα άγχους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, εξέφρασε την αγάπη σου στο σύμπαν. Πες στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν πόσα σημαίνουν για εσένα. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για αίσθημα ή για μέλος της οικογένειας ή για φίλο. Όποιος κι αν είναι, φρόντισε απλώς να ξέρει ότι σε νοιάζει. Μην περιμένεις να το ξέρουν ενστικτωδώς.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα εξέφρασε την άποψή σου. Βάλε τα όριά σου, όπου νομίζεις ότι παραβιάζονται. Μην αφήνεις κανέναν να σου πει πως να αισθάνεσαι. Μην αφήσεις κανέναν να προσπαθήσει να σε φιμώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, δώσε προσοχή στο περιβάλλον σου. Μη χαθείς τόσο στον δικό σου κόσμο ώστε να μην μπορείς να δεις τι είναι ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό σου. Εξέτασε τους ανθρώπους και τα μέρη γύρω σου. Μείνε παρόν στη στιγμή. Μείνε συγκεντρωμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα, δώσε στον εαυτό σου την άδεια να κλάψει. Απελευθερώστε τα συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα σου. Δεν υπάρχει τίποτα αδύναμο στο να χύσεις ένα δάκρυ. Είναι πιο υγιές να αφήνεις τα συναισθήματά σου έξω από το να τα κρατάς ερμητικά μέσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα, επισήμανε προβλήματα αντί να προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά. Αν θέλεις να ενισχύσεις τις σχέσεις και τις φιλίες, πρέπει να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας. Πρέπει να παραδεχτείς όταν κάτι δεν λειτουργεί. Εάν μείνεις ήσυχη, τότε το πρόβλημα θα διογκώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο ιδιωτικό, ποιοτικό χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Απομακρυνθείτε κάπου όπου θα είστε μόνο οι δυο σας, όπου δεν αποσπάτε η προσοχή σας από τη δουλειά ή από άλλους ανθρώπους.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή την εβδομάδα, άφησε το τηλέφωνό σου κάτω. Αντί να στέλνεις μηνύματα για ώρες, δες αν μπορείτε να συναντηθείτε από κοντά. Διασκεδάστε πρόσωπο με πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
22 / position1: 26 / position2: 341
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb