ENTERTAINMENT

Η γυναίκα του Hugh Jackman του έχει ζητήσει να μην δουλέψει ποτέ με μια συγκεκριμένη ηθοποιό

Ποια είναι άραγε;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η γυναίκα του Hugh Jackman του έχει ζητήσει να μην δουλέψει ποτέ με μια συγκεκριμένη ηθοποιό

Ποια είναι άραγε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Hugh Jackman είναι ένας τυχερός άνθρωπος. Όχι μόνο έχει απολαύσει μια γόνιμη καριέρα δεκαετιών στο Hollywood, αλλά έχει βρει και την αληθινή αγάπη με τη σύζυγό του, την Αυστραλή ηθοποιό Deborra-Lee Furness.

Οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και παντρεμένοι για περισσότερα από 26 χρόνια (μια αιωνιότητα για τα πρότυπα του Hollywood), ενώ είναι περήφανοι γονείς δύο παιδιών, του Oscar και της Ava.

Στην επέτειο του γάμου τους τον Απρίλιο, ο Jackman μπήκε στο Instagram για να αφιερώσει το πιο γλυκό μήνυμα στην αγάπη της ζωής του. "Σήμερα γιορτάζω 26 χρόνια γάμου με την εξαιρετική γυναίκα μου. Κάθε μέρα είναι γεμάτη με τόσο πολύ γέλιο, χαρά και …τάβλι!!!!" έγραψε. "Deb φωτίζεις τη ζωή μου. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά!"

Εκτός από σύζυγος του και μητέρα των παιδιών του, η Furness είναι επίσης η μεγαλύτερη φαν του Jackman. Η Αυστραλιανή σταρ και παραγωγός - που δούλεψε με τον Jackman στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '90 "Correlli", όπου πρωτογνωρίστηκαν - πάντα υποστήριζε τον σύζυγό της και είναι εντυπωσιακά αδιάφορη από τη φήμη του και τη φύση της δουλειάς του, ως πρωταγωνιστής του Hollywood. H Furness είπε κάποτε σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, "Aν επιλέξεις τον σωστό σύντροφο, τότε θα ξεπεράσεις όλες αυτές τις δυσκολίες και τις προκλήσεις". Όμως, ενώ η σύζυγος του Jackman φαίνεται ως επί το πλείστον άνετη να δουλεύει με τα πιο καυτά αστέρια της βιομηχανίας, όπως η Scarlett Johnasson και η Ashley Judd, υπάρχει μια γυναίκα ηθοποιός με την οποία δεν του «επιτρέπει» να συμπρωταγωνιστήσει ….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Hugh Jackman  έχει συνεργαστεί με πολλούς υπέροχους ηθοποιούς σε όλη την καριέρα του, αλλά υπάρχει μια γυναίκα σούπερ σταρ με την οποία δεν είχε ακόμη την ευκαιρία να μοιραστεί την οθόνη: η Angelina Jolie. Και αυτό … μπορεί να οφείλεται σε έναν «κανόνα» που έχει η επί 26 χρόνια σύζυγός του, Deborra-Lee Furness, σε ότι αφορά τις συμπρωταγωνίστριές του. Εμφανιζόμενη στο "Today Show" της Αυστραλίας με τον Jackman το 2015, η Furness αστειεύτηκε λέγοντας ότι αρνήθηκε να επιτρέψει στον σύζυγό της να συνεργαστεί με το αστέρι του "Maleficent" για …. προφανείς λόγους. «Έχω πει στον ατζέντη του ότι δεν επιτρέπεται να συνεργαστεί με την Angelina, είμαι σίγουρη ότι είναι υπέροχη», είπε στον Lee Fernes, προσθέτοντας: «Απλά αστειεύομαι ."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 407 / position2: 1535
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb