ENTERTAINMENT

Celebrity Couples: Σίγουρα δεν ήξερες για αυτές τις σχέσεις

Αυτά τα διάσημα ειδύλλια έμειναν μακριά από τα φώτα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Celebrity Couples: Σίγουρα δεν ήξερες για αυτές τις σχέσεις

Για όλα τα high profile διάσημα ζευγάρια διασημοτήτων που έχουμε δει να κυριαρχούν στις ειδήσεις μας (βλ. Jay and Bey, Blake and Ryan, κ.α.), υπάρχουν εξίσου πολλά εκπληκτικά ζευγάρια διασημοτήτων που έχουν κρατηθεί αρκετά μακριά από τα φώτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ συγκεντρώσαμε μερικά διάσημα ζευγάρια που μάλλον, δεν γνώριζες καν!

John Krasinski & Rashida Jones

Υπήρχε ένας καλός λόγος που η Rashida και ο John είχαν εξαιρετική χημεία στην οθόνη στο The Office, και αυτός ήταν επειδή οι δυο τους έβγαιναν για περίπου ένα χρόνο (2005–06) πριν h Rashida ενταχθεί στη σειρά, αλλά όταν μπήκε είχαν ήδη χωρίσει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Leighton Meester & Sebastian Stan

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Gossip Girl το 2007 (όταν ο Sebastian άρχισε να εμφανίζεται ως o χαρακτήρας του Carter Baizen) και παρέμειναν μαζί από το 2008 έως το 2010.

 

Nick Lachey & Kim Kardashian

Το 2019, ο Nick πήγε στο Watch What Happens Live και ξεκαθάρισε ότι οι δυο τους είχαν πάει μόνο σε ένα ραντεβού στο σινεμά για να δουν τον Κώδικα Ντα Βίντσι του 2006.

 

Macaulay Culkin & Mila Kunis

Η Mila και ο Macaulay είχαν μακροχρόνια σχέση, αφού έβγαιναν από το 2002 έως το 2011. Αν και οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ποτέ πραγματικά για τη σχέση τους, η Mila αποκάλυψε στον Dax Shepard στο podcast του, Armchair Expert, ότι ο χωρισμός ήταν δύσκολος, λέγοντας ότι ήταν ένας «φρικτός, φρικτός χωρισμός».

 

Janet Jackson & Matthew McConaughey

Φημολογήθηκε ότι οι δυο τους έβγαιναν για σύντομο χρονικό διάστημα το 2002 μετά τη γνωριμία τους στα Grammy. Αλλά το 2019, ο Matthew είπε στον Andy Cohen στο Watch What Happens Live ότι είχαν πάει μαζί σε ένα ραντεβού για δείπνο και … «κάπως έτσι ήταν».

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 307 / position2: 566
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb