ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Tα ζώδια που θέλουν να έχουν πάντα δίκιο στη σχέση

Ανήκεις σε κάποιο από αυτά;
AstroGirl
Tα  ζώδια που θέλουν να έχουν πάντα δίκιο στη σχέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να είσαι ισχυρογνώμων δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Όταν, όμως, βρίσκεσαι σε μια σχέση το να θέλεις να είσαι πάντα εσύ σωστή και να έχεις δίκιο, καταντάει κάπως κουραστικό και ενοχλητικό ...

Ποια είναι τα 3 ζώδια που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό; Μήπως ανήκεις σε κάποιο από αυτά; 

Για να δούμε ...

Παρθενος

Ο Παρθένος ως τελειομανής και οργανωτικός που είναι, πιστεύει πως είναι ο καλύτερος σε όλα. Σε μια σχέση, αυτό θα φανεί κυρίως σε πράγματα που αφορούν τη συγκατοίκηση και το σπίτι, όπως το ποια είναι η κατάλληλη ώρα για να καθαρίσεις το σπίτι (όλες θα σου πει, λογικά), ποιος είναι ο σωστό τρόπος να βάλεις τα πράγματα στο ψυγείο και σε ποιο ντουλάπι πρέπει να μπαίνει το κάθε τι. Μην μπεις στον κόπο να διαφωνήσεις. Δε θα βρεις το δίκιο σου ποτέ!

Λεων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου, έχει τέτοια γνώμη για τον εαυτό του που δύσκολα θα τον μεταπείσεις ότι κάποιος άλλος ξέρει κάτι καλύτερα από αυτόν. Ακόμα και να καταλάβει ότι αυτό που λέει ή πιστεύει δεν είναι σωστό, δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ. 

Υδροχοος

Ο Υδροχόος δεν είναι ότι θέλει να έχει πάντα δίκιο, απλά συνήθως ...έχει! Είναι αρκετά ορθολογιστής και πρακτικός, οπότε βλέπει τα πράγματα καθαρά τις περισσότερες φορές. Σπάνια θα τον εμποδίσει το συναίσθημα να καταλάβει τι είναι σωστό και τι λάθος, οπότε μέσα στη σχέση ό,τι πει θα είναι πιθανότατα "σκληρό" για τον σύντροφό του, αλλά θα είναι και πολύ σαφές και σωστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 298 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb