ENTERTAINMENT

Όταν η τραγουδίστρια των TLC έβαλε φωτιά στο σπίτι του αγαπημένου της

Ένα από τα πιο extreme γεγονότα μεταξύ διάσημων ζευγαριών στην ιστορία.
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 25, 2022
Όταν η τραγουδίστρια των TLC έβαλε φωτιά στο σπίτι του αγαπημένου της

THROWBACK 90s που θα λατρέψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τελευταία χρόνια, ακούμε ολοένα και πιο συχνά για τοξικές σχέσεις και παράλογα περιστατικά ζήλιας. Ένα παράδειγμα τέτοιας συμπεριφοράς στον κόσμο των celebrities, υπήρξε η δημόσια ταραγμένη σχέση του Chris Brown και της Rihanna, η οποία πολλές φορές συντάραξε το διαδίκτυο με τις εντάσεις της.

Αλλά τίποτα από αυτά δεν ήταν ποτέ τόσο εκρηκτικό όσο αυτό που έκανε η Lisa "Left Eye" Lopes των TLC στο σπίτι του φίλου της, στις 9 Ιουνίου 1994. Το 1993, το R&B τρίο των TLC οδηγήθηκε στην κορυφή με την επιτυχία του ντεμπούτο άλμπουμ τους, Oooooooohhh...On the TLC Tip.

Ήταν τον Μάρτιο του ίδιου έτους που η Lopes γνωρίστηκε και άρχισε να βγαίνει με το αστέρι του ποδοσφαίρου των Atlanta Falcons, Andre Rison.

Από την αρχή της σχέσης τους, τα πράγματα ήταν πολύ εύφλεκτα μεταξύ τους. Λιγότερο από έξι μήνες αργότερα, ο Rison συνελήφθη σε ένα πάρκινγκ αφού φέρεται να κακοποίησε σωματικά τη Lopes, πυροβολώντας, σύμφωνα με πληροφορίες, με ένα πιστόλι στον αέρα σε μια προσπάθεια να εμποδίσει άλλους να επέμβουν. Οι κατηγορίες εναντίον του Rison τελικά αποσύρθηκαν, αλλά το περιστατικό δε σήμανε το τέλος της αναταραχής μεταξύ των δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βράδυ της 8ης Ιουνίου 1994, ο Rison φέρεται να ήταν έξω για clubbing με μερικούς από τους φίλους του. Ενοχλημένη με τον Andre, η Left Eye βγήκε επίσης με μερικούς φίλους, αλλά επέστρεψε πριν από τον Rison. O Rison επέστρεψε στο σπίτι περίπου στις 5 το πρωί της 9ης Ιουνίου και τον υποδέχτηκε η Left Eye πολύυυυ νευριασμένη, επειδή ο σύντροφός της αγόρασε πολλά ζευγάρια αθλητικά παπούτσια χωρίς να πάρει σε αυτή κανένα.

«Ήξερα ότι είχε πιει λίγο», είπε ο Rison στο περιοδικό People. "Αλλά δεν ήξερα τι την στενοχωρούσε. Άρχισα να δέχομαι χτυπήματα στο πρόσωπο. Τελικά, την άρπαξα και τη ρώτησα τι έφταιγε. Αλλά συνέχισε να μου επιτίθεται."

Στα πλαίσια της αυτοάμυνας, ο Rison φέρεται να χαστούκισε τη Lopes για να προσπαθήσει να την ηρεμήσει. Όταν αυτό δεν λειτούργησε, το ζευγάρι μπήκε μέσα στο σπίτι, όπου ο Rison φέρεται να πήρε την τραγουδίστρια των TLC, την ξάπλωσε στο κρεβάτι και κάθισε πάνω της σε μια επανειλημμένη προσπάθεια να την ελέγξει. Όταν αυτό απέτυχε, ο Rison έφυγε από το σπίτι. Σε εκείνο το σημείο η Lopes φέρεται να έβαλε φωτιά σε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μέσα στην μπανιέρα, στη συνέχεια βγήκε έξω και έβαλε έναν σωλήνα ηλεκτρικής σκούπας στα παρμπρίζ δύο πολυτελών οχημάτων του Rison. Σε λίγο, ολόκληρη η έπαυλη τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο αδερφός του Rison, ο Reggie, ανέφερε ότι είδε το αστέρι των TLC να στέκεται έξω από το σπίτι, παρακολουθώντας τη φωτιά να εξαπλώνεται.

Στις 10 Ιουνίου, η Lopes πήγε αυτοβούλως στην αστυνομία της Ατλάντα για να παραδοθεί. Κατηγορήθηκε για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 75.000 δολαρίων. Περίπου πέντε ημέρες αργότερα, ο δικηγόρος της ανακοίνωσε ότι η Lopes είχε εισέλθει οικειοθελώς σε κλινική απεξάρτησης. Από την πλευρά του, ο Rison αρνήθηκε ότι κακοποίησε ποτέ την τραγουδίστρια, δηλώνοντας: "Με πονάει γιατί δεν είμαι έτσι. Κάναμε τα πάντα μαζί -- ψωνίζαμε, μαγειρεύαμε, γελούσαμε, κλάψαμε, πήγαμε σε νυχτερινά κέντρα, πάρκα, εκδηλώσεις... "

Παρά τους ισχυρισμούς της Lopes ότι δεν σκόπευε να κάψει την έπαυλη του καλού της, καταδικάστηκε σε διαμονή σε κέντρο αναμόρφωσης και πενταετή αναστολή, εκτός από την καταβολή προστίμου 10.000 δολαρίων. Και παρόλο που μια τέτοια αναταραχή θα σήμαινε το τέλος της σχέσηςς για τα περισσότερα ζευγάρια, η Lopes και ο Rison παρέμειναν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον μετά την πυρκαγιά. Κατά την καταδίκη της, ο Rison κρατούσε το χέρι της κοπέλας λέγοντας ότι τη συγχωρεί. Οι δυο τους μάλιστα σχεδίαζαν να παντρευτούν.

Ωστόσο, αυτά τα σχέδια διακόπηκαν τραγικά όταν η Lopes σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ βρισκόταν σε πνευματικό καταφύγιο στην Ονδούρα το 2002.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 584 / position2: 1160
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb