ENTERTAINMENT

Celebrities που είναι μανιακοί καπνιστές

Αυτοί οι διάσημοι είναι εμμονικοί με το τσιγάρο!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Celebrities που είναι μανιακοί καπνιστές
Collage

Έχουμε ξαναπεί ότι οι celebrities είναι άνθρωποι σαν κι εμάς, με κακές συνήθειες και πάθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και τοτ σιγάρο, που κάποτε ήταν cool και το άναβαν όλοι, αλλά πλέον είναι πιο cool να προσέχεις την υγεία σου και να αποφεύγεις το κάπνισμα.

Οι παρακάτω celebrities ανήκουν στην κατηγορία των φανατικών καπνιστών που είτε προσπαθούν είτε όχι, δεν έχουν καταφέρει να το κόψουν!

Kate Winslet

Η Rose του Τιτανικού στην καθημερινότητά της δεν έχει καμία σχέση με αριστοκρατία. Καπνίζει κανονικά και το απολαμβάνει στις βόλτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Gwyneth Paltrow

Μπορεί να είναι γνωστή για τον υγιεινό τρόπο ζωής της, όμως η ξανθιά ηθοποιός απολαμβάνει ένα τσιγάρο μια φορά την εβδομάδα, συνήθως το Σάββατο βράδυ, για να χαλαρώσει. Δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι κακό αυτό για την υγεία. Μάλλον, από τη στιγμή που δεν ξεφεύγει, είναι περισσότερο "me time" και μπράβο της.

Miley Cyrus

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της τραγουδίστριας του Wrecking Ball, Miley Cyrus, να περπατάει με τσιγάρο. Η Miley Cyrus αποκάλυψε ότι έχει εγκαταλείψει τα ναρκωτικά και έχει ξεκινήσει μια καθαρή ζωή μετά από έναν τρομακτικό εφιάλτη στον οποίο είδε τον εαυτό της να πεθαίνει ζωντανά στην τηλεόραση. Το τσιγάρο, όμως, εξακολουθεί να το απολαμβάνει.

Dakota Johnson

Η ηθοποιός του 50 shades of grey μπορεί να μην είναι μανιακή, αλλά καπνίζει συχνά-πυκνά ένα τσιγάρο για να χαλαρώσει.

Bella Hadid

Ενώ το μοντέλο φροντίζει να μην καπνίζει δημόσια, δεδομένου του μεγάλου εφηβικού της κοινού, έχει φωτογραφηθεί να καπνίζει στο μπάνιο του Met Gala το 2017. Έκτοτε, έχει μιλήσει ότι αγωνίζεται να εγκαταλείψει την επιβλαβή συνήθεια, ενώ την ίδια στιγμή δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό της να καπνίζει στο Instagram και να αστειεύεται γράφοντας «Μέχρι στιγμής όλα καλά!».

Michael Fassbender

 

O γνωστός ηθοποιός δράσης είναι γνωστό ότι στρίβει μανιακά τσιγάρα και δε φαίνεται να έχει καμία πρόθεση να το σταματήσει.

Matt Damon

Υπήρξε φανατικός καπνιστής πριν χρόνια, αλλά από τότε που έγινε μπαμπάς (και είδε έναν υπνωτιστή από ότι έχει δηλώσει), έχει κόψει το τσιγάρο, αλλά αραιά και πού καπνίζει κανένα τσιγάρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 394 / position2: 717
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb