ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

3 ζώδια που συχνά μπλέκουν σε μπελάδες

Για να δούμε, είσαι κάποιο από αυτά;
AstroGirl
3 ζώδια που συχνά μπλέκουν σε μπελάδες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άνθρωποι με έντονο ταμπεραμέντο που μπλέκουν σε καβγάδες και δημιουργούν παντού μπελάδες είναι αρκετοί και το ζώδιό τους μας βοηθά να τους αποφύγουμε.

Ποια είναι ζώδια που τείνουν με τα νεύρα και τον ανταγωνισμό τους προκαλούν πάντα μπελάδες; Δες παρακάτω ...

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι άγριοι, δραματικοί και μπορεί να είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί σας όταν πρόκειται για διαφωνία. Ακόμα κι αν το θέμα μπορεί να επιλυθεί με ηρεμία, οι Λέοντες θα αναζητήσουν έναν τρόπο να το τερματίσουν, ειδικά αν έχετε χτυπήσει ένα ευαίσθητο σημείο τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν βρισίδια, κατηγορίες ή ακόμα και να ξεπεράσουν εντελώς τα όρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, αλλά δεν θα τσακωθούν αν δεν έρθετε σε διαφωνία μαζί τους. Μπορούν να συνεχίσουν για ώρες και δεν τους αρέσει καν να παραδεχτούν αν κάνουν λάθος, γιατί έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση για το γεγονός ότι σπάνια κάνουν λάθος. Μπορούν να υπερασπιστούν γρήγορα τις ενέργειές τους, οπότε να είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε μια μάχη με έναν Ταύρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορούν να κλιμακώσουν τη συζήτηση σε μια έντονη διένεξη, ακόμη και πριν το καταλάβετε. Μπορούν να "πυροδοτηθούν" και επίσης θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε μια διαμάχη. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικοί για το τι λένε, οπότε αν τσακωθείτε μαζί τους, θα πουν επίσης ένα πολύ επώδυνο πράγμα που μπορεί να σας κάνει ακόμα και να εκραγείτε. Μπορεί να μην ήταν αυτή η πρόθεσή σας, αλλά οι Σκορπιοί δεν παραλείπουν ποτέ να αφήσουν την ευκαιρία να πουν κάτι που ... πονάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 274 / position2: 1206
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb