SKIN CARE

Τα προϊόντα περιποίησης που λατρεύουν οι διάσημες (και πού μπορείς να τα βρεις)

Σίγουρα θέλεις να τα εντάξεις στη ρουτίνα σου
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα προϊόντα περιποίησης που λατρεύουν οι διάσημες (και πού μπορείς να τα βρεις)
collage

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τα καλά προϊόντα μακιγιάζ, σημαντική για τη λάμψη του προσώπου είναι και η περιποίηση με φαρμακευτικά προϊόντα που σε βοηθούν να μοιάζεις φρέσκια και υγιής!

Εμείς βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα beauty products που αγαπάνε οι celebrities και τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα, καθώς είναι καλά και οικονομικά προϊόντα!

Gwyneth Paltrow

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Gwyny εννοείται ότι είναι φαν των δικών της προϊόντων της Goop, αλλά αγαπάει και κάποια άλλα "καθαρά" και όχι χημικά προϊόντα ομορφιάς. Μερικά που ξεχωρίζει: the Vintner's Daughter Active Botanical Serum, Harklinikken Hair Extract, OLAS Mouthwash, Jao Goe Oil Body Oil και Kosas Kosasport Lip Balm.

Βρες τα εδώ: https://tinyurl.com/3v74d79dhttps://tinyurl.com/4y83f93s, https://tinyurl.com/ss7ee4vh

Jennifer Lopez

Η J.Lo είναι λάτρης της κρέμας ημέρας Dr Hauschka Rose. Με σύνθεση με θρεπτικό βούτυρο καριτέ, ροδοπέταλο και marshmallow, είναι μια εξαιρετική καταπραϋντική επιλογή για όσους έχουν ξηρό, ευερέθιστο δέρμα. Εάν, όμως, έχεις τάσεις φαγεσορικής ακμής, καλύτερα να την αποφύγεις καθώς το καριτέ έχει την τάση να φράζει τους πόρους.

Βρες το εδώ: https://www.skroutz.gr/s/19932288/Dr-Hauschka-Rose-Day-Cream-30ml.html

Naomi Campbell

Η Naomi Campbell χρησιμοποιεί αυτά τα αντιγηραντικά pads απολέπισης 2-steps AHA/BHA  για να διατηρήσει τη λάμψη της και δεν είναι η μόνη: η Zoë Kravitz, η Selena Gomez και η Constance Wu τα λατρεύουν επίσης. «Αν θέλω να είμαι πραγματικά λαμπερή την επόμενη μέρα, σίγουρα τα χρησιμοποιώ», είπε η σταρ του «Crazy Rich Asians» στους New York Times.

Βρες τα εδώ: https://www.sephora.com/product/daily-reveal-trade-exfoliating-face-pads-with-aha-bha-pha-txa-P474109

Mary - Kate & Ashley Olsen

Εάν μπορείς να αντέξεις την ιδιαίτερη μυρωδιά του, αυτό το "μαγικό φίλτρο" το οποίο παρασκευάζεται με ξύδι, χρένα και κρεμμύδια - υπόσχεται να απολεπίσει, να φωτίσει και ακόμη και να καθαρίσει κάθε ρυτίδα και σημάδι. Η Mary-Kate και η Ashley Olsen ορκίζονται στην περιποίηση του Biologique Recherche Lotion P50, όπως και η Madonna, η Nicole Kidman ακόμα και ο Brad Pitt.

Βρες το εδώ: https://www.biologique-recherche.com/en-us/skin-care/cosmetic-preparation/Lotion-P50/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 170 / position2: 545
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb