ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ποια ζώδια αυτό το ΣΚ θα συναντήσουν πρώην τους

Για να δούμε αν θα έχεις περίεργες συναντήσεις ...
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ποια ζώδια αυτό το ΣΚ θα συναντήσουν πρώην τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έφτασε η Παρασκευή, εσύ θεραπεύεσαι ακόμα από έναν επίπονο χωρισμό και αποφασίζεις να βγεις έξω για να ξεσκάσεις. 

Μήπως όμως υπάρχει πιθανότητα να δεις έξω τον πρώην σου; Τα άστρα θα μας απαντήσουν, ποια ζώδια θα έχουν απρόσμενες εκπλήξεις!

Ταυρος

Ταύρε, όταν χωρίζεις, γίνεσαι πραγματικά αυτοκαταστροφικός. Τρως δίχως αύριο, κλαις, χτυπιέσαι, ξενυχτάς... Γι' αυτό μια συνάντηση με τον πρώην δε θα είναι και πολύ καλή ιδέα, αφού δύσκολα θα συγκρατηθείς να μην  βάλεις τα κλάματα μπροστά του και να μην αναπολήσεις τις ωραίες στιγμές. Παρόλα αυτά, η τύχη δε θα είναι με το μέρος σου και αυτό το ΣΚ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις πάνω του τυχαία, στο φούρνο, στο ζαχαροπλαστείο, σε ένα από αυτά τα μέρη που συχνάζεις τελευταία τελοσπάντων, από όταν χωρίσατε ...

Διδυμος

Μπορεί να είσαι ο ανεξάρτητος του ζωδιακού κύκλου (μαζί με τον Τοξότη), αλλά όταν πρόκειται για έντονα συναισθήματα γίνεσαι ..βούτυρο! Αυτό το ΣΚ, θα κανονίσεις με τον πρώην σου να συναντηθείτε για να μιλήσετε. Είσαι αυθόρμητο άτομο, γι' αυτό κοίταξε να φερθείς με τη λογική και όχι μόνο με το συναίσθημα, όσο επίπονο κι αν είναι. Ζύγιασε τις καταστάσεις και πράξε σοφά!

Ζυγος

Ως γνήσιος Ζυγός, είσαι ειρηνίστρια και διπλωμάτης. Έτσι, με τον πρώην σου έχεις διατηρήσει επαφές, μιας κι έχετε κοινές παρέες. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε και πολύ πιθανόν, λίγο κρασί παραπάνω που θα πιείτε να σας οδηγήσει στην επανένωση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 791 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb