ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι πρέπει να ξέρεις για τους φίλους σου με βάση το ζώδιό τους

Τα θετικά και τα αρνητικά τους!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τι πρέπει να ξέρεις για τους φίλους σου με βάση το ζώδιό τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω θα βρεις τι πρέπει να γνωρίζεις για τους αγαπημένους σου φίλους, τα θετικά και τα αρνητικά τους και πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι ανάλογα με το ζώδιό τους!

Κριος

Οι Κριοί είναι αρκετά ...φλογεροί! Είναι παθιασμένοι με ό,τι καταπιάνονται και κυρίως με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Έτσι, έχουν πάθος και με τους φίλους τους και θα τους υπερασπιστούν μέχρι τελικής πτώσης. Είναι, βέβαια, αρκετά ανταγωνιστικοί και οξύθυμοι οπότε θα πρέπει να τους χειριστείς αναλόγως, ώστε να μένουν ήρεμα τα πνεύματα.

Ταυρος

Οι Ταύροι μπορεί να είναι πραγματικά πεισματάρηδες. Μην περιμένεις από αυτόν να κάνει πίσω σε οτιδήποτε, αφού ...μουλαρώνει. Μην προσβληθείς αν ο φίλος σου Ταύρος προτιμά να μείνει σπίτι για να δει Netflix παρά να βγει μαζί σου - είναι απλώς στη φύση του να χαλαρώνει όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν πείσεις έναν Ταύρο να βγει έξω, μπορείς να περιμένεις μόνο τα καλύτερα εστιατόρια, μπαρ και μουσεία, αφού οι Ταύροι έχουν την πολυτέλεια στο αίμα τους. Είναι επίσης ένας καλός φίλος για ψώνια, αλλά μπορεί να είναι κακή επιρροή, καθώς θα θέλει να αγοράσει τα πάντα.

Διδυμος

Είναι πολυάσχολοι και συχνά κάνουν πολλές δουλειές και σκέφτονται για ένα εκατομμύριο πράγματα ταυτόχρονα. Οι Δίδυμοι μπορεί μερικές φορές να φαίνονται αποξενωμένοι, επειδή θα κλείσουν όλες τους τις ώρες προσπαθώντας να κάνουν τα πάντα και να δουν τους πάντες. Ένας Δίδυμος είναι επίσης ο πνευματώδης φίλος με το κατάλληλο απόφθεγμα για κάθε περίσταση.

Καρκινος 

Οι Καρκίνοι είναι ο φίλος στον οποίο πηγαίνεις όταν χρειάζεσαι άνεση. Είναι υπέροχοι στο να φροντίζουν τους άλλους, επομένως θα μπορούν να σε βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή ή να σου δώσουν συμβουλές. Όπως οι Ταύροι, έτσι και οι Καρκίνοι είναι επίσης σπιτόγατοι. Μπορεί να προτιμούν να παραγγείλουν φαγητό σε πακέτο και να παρακολουθήσουν μια ταινία παρά να βγουν για δείπνο. Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί, επομένως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για έντονα συναισθήματα και εναλλαγές της διάθεσης μαζί τους.

Λεων

Οι φίλοι Λέοντες είναι εξαιρετικά πιστοί και έτοιμοι να σε υπερασπιστούν πάσει θυσία. Ωστόσο, μην εκνευρίζεσαι όταν κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί να μην ξέρουν καν ότι το κάνουν - απλώς προσελκύουν τους ανθρώπους κοντά τους. Ενώ αγαπούν την προσοχή, είναι λανθασμένη αντίληψη ότι είναι εγωκεντρικοί. Κανείς δε θα διαφημίσει τους φίλους του και δε θα κάνει τέλεια δώρα όπως ένας Λέοντας. Οι Λέοντες έχουν τη φήμη ότι είναι αλαζονικοί, αλλά απλώς δεν φοβούνται να φανούν σίγουροι (και κατά βάθος, μπορεί απλώς να προσπαθούν να κρύψουν τις ανασφάλειές τους).

Παρθενος

Ο Παρθένος είναι ο φίλος που θα οργανώσει πάντα, τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια. Μπορείς να τον εμπιστευτείς απόλυτα για να οργανώσει κάποιο πάρτι ή εκδήλωση και μάλιστα είναι αυτός που θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις όταν όλα τελειώσουν. Έχουν υψηλά στάνταρ για τον εαυτό τους και τους άλλους, οπότε μην εκπλαγείς αν γίνουν λίγο επικριτικοί κατά καιρούς, απλώς θέλουν το καλύτερο για όλους.

Ζυγος

Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά φιλικοί και κοινωνικοί, γι' αυτό και είναι μια πολύ καλή παρέα για πάρτι. Οι Ζυγοί μισούν την αντιπαράθεση, οπότε όταν βρεθούν σε έναν καυγά, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν να μιλήσουν ευθέως για αυτό. Επειδή, οι Ζυγοί αδιαφορούν για τη λήψη αποφάσεων και θέλουν να ευχαριστήσουν τους πάντες, πιθανότατα θα κάνεις εσύ όλα τα πλάνα για τη διασκέδασή σας.

Σκορπιος

Οι Σκορπιοί μπορεί να μοιάζουν απόμακροι στην αρχή, αλλά στην πορεία γίνονται πολύ στενοί φίλοι. Το μειονέκτημα είναι ότι μερικές φορές μπορεί να ζηλέψουν επειδή νοιάζονται πολύ για τους ανθρώπους στη ζωή τους. Μη προσβληθείς αν νομίζεις ότι σου κρύβει πράγματα, είναι αρκετά κλειστοί και κρυψίνους και δε θέλουν να τα μοιράζονται όλα.

Τοξοτης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί και χαρισματικοί φίλοι. Δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα και πάντα προσπαθούν να κάνουν κάτι τρελό. Αποτελούν έναν εξαιρετικό φίλο για ταξίδια, αφού τους αρέσει να εξερευνούν νέα μέρη και να μαθαίνουν για διαφορετικά θέματα. Θα είσαι συνεχώς σε κίνηση μαζί τους γιατί οι Τοξότες έχουν τόνους ενέργειας. Με όλη αυτή την ενέργεια, όμως, μπορεί να είναι λίγο "σκόρπιοι", επειδή προσπαθούν να κάνουν τα πάντα ταυτόχρονα. Οι Τοξότες τείνουν να είναι αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις, κάτι που τους κάνει την κατάλληλη παρέα για όταν νιώθεις down.

Αιγοκερως

Οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι εργασιομανείς, οπότε είναι πολύ θετικό για σένα αν αφιερώνουν χρόνο από τη μέρα τους για να είναι μαζί σου. Μην περιμένεις όμως να κάνεις αυθόρμητα σχέδια μαζί τους, γιατί στους Αιγόκερους αρέσει η τάξη και η ρουτίνα. Θέλουν να μπορούν να προετοιμαστούν για κάθε πιθανό σενάριο, επομένως είναι συχνά εξαιρετικοί στα πλάνα (όπως οι Παρθένοι). Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι και ισορροπημένοι, καθιστώντας τους μια καλή επιλογή για τη φροντίδα των φυτών ή των κατοικίδιων σου όταν ταξιδεύεις. Είναι γνωστοί για το ότι δε θέλουν να ζητήσουν βοήθεια και δε δείχνουν πολλά συναισθήματα, επομένως ίσως χρειαστεί να τους ρωτήσεις πώς νιώθουν αν ξέρεις ότι περνούν κάτι δύσκολο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένας ιδιαίτερος και πιστός φίλος. Είναι αρκετά εναλλακτικός και θα σου συστήσει νέες μουσικές και τηλεοπτικές εκπομπές που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν. Πολλές φορές παρεξηγείται για ψυχρός, όμως είναι απλά πολύ λογικός και βάζει τα συναισθήματα πιο κάτω από το μυαλό. Του αρέσει να ασχολείται με τα κοινά, γι' αυτό πιθανό να τον δεις να δραστηριοποιείται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή ακόμα και με την πολιτική.

Ιχθυς

Ο Ιχθύς είναι ο πιο δημιουργικός του ζωδιακού κύκλου. Του αρέσει να περνά χρόνο μόνος του γράφοντας, ζωγραφίζοντας ή κάνοντας διαλογισμό. Δύσκολα θα τον πείσεις να βγει έξω, αλλά αν βγείτε θα σε πάει σε μουσεία και γκαλερί. Είναι επίσης αρκετά διαισθητικοί, γι' αυτό μην εκπλαγείς που μπορούν να συναισθανθούν απόλυτα αυτό που περνάς. Είναι πολύ συναισθηματικοί και τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb