ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Μια σημαντική αλλαγή αυτό το ΣΚ: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια

Τέλος ο ανάδρομος Πλούτωνας αυτό το Σάββατο: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μια σημαντική αλλαγή αυτό το ΣΚ: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια
Photo by Regina Trissteria

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού στην ανάδρομη πορεία όλους τους προηγούμενους μήνες έγινε το μεγάλο ξεκαθάρισμα, αναθεωρήσαμε ανθρώπους και καταστάσεις και συνειδητοποιήσαμε τι δεν λειτουργεί, τώρα που Πλούτωνας γυρίζει ξανά σε ορθή πορεία, από τις 8 Οκτωβρίου 2022 ήρθε η στιγμή να κάνουμε αλλαγές!

Για περίπου μια εβδομάδα πριν και μετά, μπορεί να βιώσετε ενέργεια που είναι έντονη, συναρπαστική και μεταμορφωτική, καθώς ο Πλούτωνας αλλάζει κατεύθυνση και κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προσεγγίσετε και να ενεργήσετε σε αυτές τις αλλαγές.

Ηρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητά σας

Όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος, συνήθως περνάμε από ένα είδος διαδικασίας αφύπνισης ή θεραπείας ανάλογα με το πού περνά ο Πλούτωνας μέσω του χάρτη σας και διαφέρει από άτομο σε άτομο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικά άτομα τίθενται σε καταστάσεις όπου κοιτούν τον φόβο στα μάτια με κάποιο τρόπο και αναγκάζονται να τον αντιμετωπίσουν είτε θέλουν είτε όχι. Για άλλους, είναι μια διαδικασία απόκτησης σοφίας ή διορατικότητας.

Εάν οποιεσδήποτε συνεργασίες ή οικονομικές επιχειρήσεις καθυστέρησαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα, θα αρχίσουν τώρα να προχωρούν.

Ο Πλούτωνας είναι ένας από τους πιο έντονους και ισχυρούς πλανήτες που περιβάλλουν το σύμπαν και συνδέεται με θέματα που συνδέονται με τον βαθύτερο εαυτό μας, τη μεταμόρφωση και το υποσυνείδητο.

Θα γίνουμε πλέον πιο προσανατολισμένοι στο τώρα, και πιθανότατα θα νιώθουμε πρόθυμοι να απαλλαγούμε από τυχόν εμπόδια που μας εμποδίζουν να ευδοκιμήσουμε επαγγελματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 570 / position2: 820
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb