Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Νέες φωτογραφίες από το μυστικό γάμο Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο


Δημοσίευση ΟΚΤ 05, 2022

Νέες φωτογραφίες από το μυστικό γάμο Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν λίγες μέρες και λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τέλεσαν μυστικό γάμο με μόλις 10 καλεσμένους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο και έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες.

Στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει στιγμιότυπα από τον γάμο της αλλά και την προετοιμασία της νύφης. Στις φωτογραφίες αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το νυφικό, το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τα κοσμήματα αλλά και την ανθοδέσμη που κρατούσε.

Δημοσίευσε όμως και φωτογραφία με την κουμπάρα της, Κατερίνα Νάζου καθώς και με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Έτσι, εκτός από το φόρεμα και τα παπούτσια που έφεραν την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη, η παρουσιάστρια επέλεξε κοσμήματα Δανελιάν, τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ της ο Δημήτρης Δημητρούλης.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb