Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Ελισάβετ Μουτάφη: Με τον άντρα μου μετά το τρίτο ραντεβού δεν χωριστήκαμε ποτέ

«Bγήκαμε και μου έκανε φοβερή ανάλυση για τις θεατρικές μου ικανότητες και είχα πάθει σοκ» σχολίασε η ηθοποιός


Δημοσίευση ΟΚΤ 05, 2022

Ελισάβετ Μουτάφη: Με τον άντρα μου μετά το τρίτο ραντεβού δεν χωριστήκαμε ποτέ

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η ηθοποιός που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Το βραχιόλι της φωτιάς» αναφέρθηκε μάλιστα και στις άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Όσον αφορά στις εξελίξεις της νέας σειράς της ΕΡΤ η ίδια σημείωσε: «Είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που αφορά στους Έλληνες Εβραίους. Το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν στη Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ μεγάλη κοινότητα.Ασχολούμαστε με τους Εβραίους που δεν το έχει κάνει κανείς. Το να ζεις αυτό που έζησαν αυτοί οι άνθρωποι και να το περνάς σαν ήρωας είναι συγκλονιστικό».

«Ξεκινάμε από το 1917 που κάηκε σχεδόν όλη η κοινότητα και η Μπενούτα Κοέν είναι έγκυος και τη σώζουν οι τσιγγάνοι και τη βοηθούν να γεννήσουν. Η Θεσσαλονίκη ονομάστηκε “μάνα του Ισραήλ” λόγω των πολλών Εβραίων. Η Μπενούτα είναι μια ελεύθερη γυναίκα για την εποχή, προστατεύει τις κόρες της. Η μία κόρη της ερωτεύεται Χριστιανό. Ο γιος επιλέγει να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό. Αυτή η οικογένεια περνάει πολλά μέχρι να έρθει το Άουσβιτς» συμπλήρωσε για τον ρόλο της.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb