ENTERTAINMENT

Ο Τσαλίκης γλεντάει την κόντρα με τον Γκουντάρα: «Καλημέρα Γρηγοράκο μου!»


Δημοσίευση ΟΚΤ 03, 2022
Ο Τσαλίκης γλεντάει την κόντρα με τον Γκουντάρα: «Καλημέρα Γρηγοράκο μου!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Δε με βλέπεις πόσο στεναχωρημένος είμαι; Απαρηγόρητος. Όλοι νούμερα είμαστε".

Γιώργος Τσαλίκης και Γρηγόρης Γκουντάρας σε μια κόντρα διαρκείας. Η διαμάχη τους αναζωπυρώθηκε μετά από δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας την περασμένη παρασκευή στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι, διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες τα ίδια… Έπρεπε ευγενικά να τους πεις “ρε παιδιά”… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Ένα γεια έχω πει με όλον τον κόσμο».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε μέσα από το Instagram: «Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας που με θυμήθηκε μετά από έναν χρόνο πάλι, άσχετο, ότι πέρασε εφιάλτη πέρσι με γνωστό τραγουδιστή, που ήταν λογικό βέβαια, με ένα θέμα που ασχολιόντουσαν όλοι. Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου κι άσε με ήσυχο εμένα. Φιλάκια»

Στο Πρωινό της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Γιώργο Τσαλίκη και όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 288 / position2: 1200
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb